Anahtar Kelimeler: DEMON - GELİYOR

DEMON AZAB-ÜL KEM GELİYOR

2024 yılının ilk korku filmi Demon Azab-ül Kem, 01.05.2024 tarihinde seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Yazıp yönettiği birbirinden iddialı projelerle sinema sektörüne adını altın harflerle yazdıran Mustafa Miraç Kaya, yaklaşık 3 yıldır üzerinde çalıştığı yeni filmi Demon Azab-ül Kem’i tamamladı.

EMA Pictures yapım imzasını taşıyan Demon Azab-ül Kem, en yüksek bütçeyle çekilen yerli korku filmi olma özelliğine de sahip.

Senaryosunu yazdığı filmin yönetmenliğini de üstlenen Mustafa Miraç Kaya, yaşanmış gerçek bir hikayeden yola çıktığını belirterek, en büyük hedefini korku filmi sektörüne yeni bir soluk getirmek olarak açıkladı.

Kendi branşlarının en önemli isimleriyle birlikte çalıştıklarını vurgulayan Kaya, “118 kişilik dev bir ekiple birlikte ter döktük. Filmimizi hikayenin gerçek hayatta yaşandığı yerde çektik ve olayı birebir aktarabilmek adına hiçbir masraftan kaçınmadık. Işık, sahne ve makyaj tasarımlarımız aylar sürdü. Ortaya çıkan işin bizleri olduğu kadar seyircilerimizi de tatmin edeceğine inanıyorum” dedi.

Filminde, popüler kültürün tükettiği isimler yerine yeni yüzlere şans vermeyi tercih ettiğini söyleyen başarılı yönetmen, “İnandırıcılık benim için çok önemli. İstediğim isme teklif götürecek gücüm vardı. Buna rağmen İlkşans Tan, Gizem Tan, Serdal Yazıcı ve Sercan Elikara gibi genç yüzleri, Raziye Sultan ve Revşan Genç gibi deneyimli oyuncularla buluşturma kararı aldım. Bu formülün hikayeye ne derece iyi hizmet ettiğini de filmi tamamladıktan sonra daha iyi anladım” ifadelerini kullandı. 

Türk korku filmi sektörünün, son zamanlarda çekilen daha az özenli yapımlar sebebiyle kan kaybettiğini hatırlatan Kaya, “seyircilerimize korku filmlerini yeniden sevdirmek istiyoruz. Emsallerinden tamamen farklı bir proje ortaya koyduk. Demon Azab-ül Kem ile korku filmi sektöründe kartların yeniden dağıtılacağına inanıyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

BASIN DANIŞMANI: Selçuk AKA (0535 577  47 19)



Manisa’da Gençlik Haftası ve 19 Mayıs coşkusu başladı

Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 23.11.2023 17:04:00 1325 0

Tarih: 23.11.2023 17:04
Haberi Sesli Oku

Medya

Medya Haberleri
12.05.2025 10:08:00