Tarih: 21.09.2012 18:29

Demircili Şehit Toprağa Verildi

Facebook Twitter Linked-in

Şehitlerimizi Uğurluyoruz…

DEMİRCİLİ ŞEHİT TOPRAĞA VERİLDİ

 

DEMİRCİ - Hakkari-Çukurca karayolunda, askeri birliğin geçişi sırasında düzenlenen mayınlı terör saldırısında şehit düşen Uzman Çavuş Hikmet Güler, Demirci ilçesinde toprağa verildi.

 

Şehit Güler için Köprübaşı ilçesine bağlı Borlu beldesinde düzenlenen törene, baba Muammer, anne Nadriye, şehit uzman çavuşun eşi Dilek Güler ile yakınları, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, milletvekilleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Törene katılan bazı kişilerin, üzerinde şehit Uzman Çavuş Hikmet Güler'in fotoğrafının bulunduğu "Kalbimizdesin" yazılı tişört giydiği görüldü. Bir grup ise Pkk aleyhine slogan attı, İstiklal Marşı okudu.

 

Cuma Namazı'na müteakip kılınan cenaze namazında, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın yanında saf tutan baba Muammer Çiftçi, "Hakkımı helal ediyorum" dedi. Bakan Günay, şehit babası Muammer Çiftçi'ye sarılarak başsağlığı diledi.

 

Cenaze namazından sonra askerlerin bir süre taşıdığı Hikmet Güler'in naaşı, Demirci ilçesine bağlı Yumuklar Köyü'nde toprağa verildi.

 

Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —