DEMİRCİ - Demirci ilçesinde gerçekleştirilen toplantıda, Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) ile elektronik imza masaya yatırıldı.
Ticaret ve Sanayi Odası Salonu`nda düzenlenen toplantı, büyük ilgi gördü. Toplantıda, Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) ile elektronik imza konuşuldu. Okan Dedeoğlu, toplantıda ise bir sunum yaptı. Dedeoğlu, KEP mevzuatı ve kullanım alanları hakkında katılımcılara çeşitli bilgiler aktardı. Sunumda, KEP sisteminin ticari, hukuki ve resmi yazışmalardaki önemine dikkat çekildi. Dedeoğlu, KEP`in maliyetleri azalttığını ifade ederek, çevresel zararları ise en aza indirdiğini belirtti. 
Okan Dedeoğlu, sunumunda şu ifadelere yer verdi: "Yazılı olan kağıdın bittiği ve başında e olan bir dünyadan bahsediyoruz. 2000'li yıllarda lanse edilen bilgi toplumu Türkiye'de 15 yıl sonra bile olsa anlaşılmaya başlandı. Mesela Amerika' da 2000 ortaklı bir şirketin halka açılabilmesi daha hızlı bir şekilde olurken bizde bu süreç bir seneyi geçebiliyor. Dijital şeyler çözüldükten sonra firmalar kısa sürede hızlı bir şekilde büyüyüp daha çabuk satılabilir. Aslında yeni bir dünya açılıyor. Dijital dünya devlet de bunu istiyor. Kağıt artık kusurlu ürün haline geldi. Milyonlarca ulaşmamış tebligat ve çalışmayan tıkanmış bir sistem var. KEP`e geçildiği zaman bu ortadan kalkacak" diye konuştu.



Turgutlu’daki Kış Konseri’nde Salon Doldu Taştı, Başkanlar Yere Oturdu

Yunusemre'de kan ve kök hücre bağış kampanyası düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

İl Müdürü Yunus Öztürk’ten milli güreşçiye tebrik

Saruhanlı'da vefat...

Manisa’da 112 litre sahte içki ele geçirildi

Saruhanlı Devlet Hastanesinde fizik tedavi hizmeti başladı

5. KEMALPAŞA DAMLACIK DEVE GÜREŞLERİ FESTİVALİ İPTAL EDİLDİ

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Belediyesi Kurtuluş Mahallesi’nde Sathi Kaplama Çalışmalarını Sürdürüyor

Manisa’nın Gururu Milli Sporcular Vali Özkan’ı Ziyaret Etti

Saruhanlı Devlet Hastanesinden Dünya KOAH Gün

Saruhanlı Belediyesi Sosyal Yardım Faaliyetlerine Devam Ediyor

Belediyeden mahallelerde yol çalışması Saruhanlı

Paşaköy'den transfer bombası

Saruhanlı'nın Doğa Severleri Pazar gününe hazırlanıyor

Manisalı kuaförler Uşak'tan 3 kupa ile döndü

51 yıl hapis cezası olan firari Yunusemre’de yakalandı

MCBÜ öğrencisi Toker, milli takıma altın madalya getirdi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 14.01.2015 08:55:42 635 0
Tarih: 14.01.2015 08:55 Güncelleme: 14.01.2015 08:55
Haberi Sesli Oku