KONSER - Demet Akalın önceki gün Yalıkavak Mahallesi´nde bulunan bir Beach´te sahne aldı. 11 yıllık kıyafetini sandıktan çıkarıp giydiğini söyleyen Akalın, kendini parfüm yağmuruna tuttu. 
Akalın´ın sahne öncesinde oldukça keyifli olduğu gözlendi. Demet Akalın sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Soruları yanıtlarken parfümüne sarılan ve tepeden tırnağa kendisini parfüme boğan Akalın, giymiş olduğu sahne kıyafetini ise 11 yıl önce yakın bir dostundan aldığını söyledi. Sandıktan çıkardığı 11 yıllık emektar kıyafeti ile kendisi için söylenen "Tutumlu Demet" sözünü bir kez daha doğrulamış oldu.

"Kurban keseceğim ama eve sokmayıp ihtiyaç sahiplerine dağıtacağım"
Her yıl olduğu gibi bu Kurban Bayramı´nda da kurban keseceğini dile getiren Akalın, yine her bayram olduğu gibi bunu evine sokmak yerine ihtiyaç sahiplerine dağıtacağını ifade etti.
Yaklaşık 2 saat kaldığı Yalıkavak Tren Beach sahnesinde kendisini dinlemeye gelen misafirlerine tam anlamıyla bir müzik ziyafeti çeken güzel sanatçı, enerjisi ile de parmak ısırttı. Bayram programının da son derece yoğun olduğuna vurgu yapan Akalın "Bodrum, Çeşme, Didim ve İzmit´te sahne alacağım. Vallahi beni paylaşamıyorlar" dedi. 
Sahnesinin sonlarına doğru erkek hayranlarına ve dinleyicilerine de seslenen başarılı popçu "Kızlara tek taşı siz almayın, bırakın çalışıp kendileri alsınlar" sözleri ile tavsiyelerde bulundu.
(EA-MB-SO-Y)



Saruhanlı’da Okul Sporlarında Gurur Tablosu

Yaşlı adamın sır ölümü! Cansız bedeni dere yatağında bulundu

Kamyonla çarpışan otomobil sürücüsü hayatını kaybetti

Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı

Saruhanlı’ya Altyapı ve Sıcak Asfalt Müjdesi

Su Elçileri Saruhanlı’da Su Seferberliği Eğitimi Gerçekleştirdi

Başkan Dutlulu Saruhanlı’da Çiftçilerin Taleplerini Dinledi

Türkiye’de görülen başlıca 7 vitamin eksikliği ve alınması gereken önlemler

Uzmandan risk gruplarına erken başvuru uyarısı

Başkan Dutlulu 2026 yılının rotasını çizdi

Jeotermal yatırımlar için 2026 yılı köprüden önceki son çıkış

Anadolu ilham verdi, makarna altın getirdi

Esra'yı boğarak öldüren annesi ve sevgilisi hakkında yeni gelişme

"Babam ölmedi"

Saruhanlı'da vefat...

SARUHANLI’DA VEFAT…

İzmir’de banka aracından yüklü miktarda vurgun

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp genç kızın gömülü halde cansız bedeni bulundu

İzmir'de belediye otobüsü ile panelvan çarpıştı: 1 ölü, 8 yaralı

Koldere’deki yangın kısa sürede söndürüldü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 30.08.2017 07:10:43 895 0
Tarih: 30.08.2017 07:10 Güncelleme: 30.08.2017 07:10
Haberi Sesli Oku