GÖRDES - Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes´in Deliçoban Mahallesi´ndeki su ihtiyacını gidermek için sondaj çalışması yaptı. Mahalle Muhtarı Refik Öztürk, çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e ve MASKİ´ye teşekkür etti.

            MASKİ Genel Müdürlüğü, yaz başında su ihtiyacı oluşan noktalara ulaşmaya devam ediyor. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan faaliyetler il genelinde olduğu gibi Gördes´te de vatandaşların yüzünü güldürdü. Gördes´in Deliçoban Mahallesi´nde 200 metre derinlikte yapılan sondaj çalışması sonrasında saniyede 5 litrelik verime sahip suya ulaştı. Su numune analizi için laboratuvara gönderildi. Mahalle sakinlerinin yüzünü güldüren çalışma sırasında, Büyükşehir Belediyesi Gördes Koordinatörü Alp Safa Gökkaya, MASKİ İlçe Sorumlusu Türker Kesici ve Deliçoban Mahalle Muhtarı Refik Öztürk´te hazır bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e ve MASKİ´ye teşekkür

            Deliçoban Mahallesi Muhtarı Refik Öztürk, mahallede uzun zamandan beri devam eden su sıkıntısının MASKİ´nin başarılı çalışmasıyla sona ereceğini ifade etti. Öztürk, ?Bu çalışmadan dolayı çok mutluyum. İnşallah bu su köyümüzün su sıkıntısını çözer. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün´e ve MASKİ ekiplerine çalışmalardan dolayı çok teşekkür ederim? dedi.

Mahallelerimizin sorunlarını çözüyoruz

            Gördes´te Büyükşehir Belediyesi Koordinatörlüğü görevini yürüten Alp Safa Gökkaya, Deliçoban mahallesinin su sıkıntısını çözmek için MASKİ´nin yoğun bir tempoda çalıştığını belirtti. Gökkaya, ?Deliçoban mahallemiz bizim için önemli. Halkımızın içme suyu sorunu olduğunu biliyoruz. Bu soruna çözüm bulabilmek için açılan bu kuyumuzla mahallemizin su sorununu gidereceğiz? dedi.

Mahallemizin ihtiyacını karşılayacak suya ulaştık

İçme Suyu Dairesi Başkanı Hakan Açabay, il genelinde yürüttükleri sondaj hamlesine Gördes´in Deliçoban Mahallesi´nde devam ettiklerini ifade etti. Açabay, ?Mahallede daha önce 2 sondaj açtıklarını ancak çıkan sudan verim alınamaması sebebiyle hemen bir üçüncü sondajı açtık. Verim olarak mahallemizin ihtiyacını karşılayacak suya ulaştık. İl Özel İdare zamanında yapılan ve artık ihtiyacı karşılamayan sondajlara çözüm üretiyoruz. Bu sırada bize anlayış gösteren mahalle muhtarımız Refik Öztürk ve mahalle sakinlerine teşekkür ediyoruz? dedi.    



SARUHANLI’DAN PALETLİ YÜZMEDE MADALYA YAĞMURU

PRESTİJ CADDELERİ IŞIL IŞIL OLDU

Manisa Şampiyonu Öğrencilerden İlçe Millî Eğitim Müdürü Aguş’a Ziyaret

İSHAKÇELEBİ’YE YAKIŞIR YENİLİK: ÜZÜM DÜĞÜN SALONU VE KAPALI PAZARYERİ YENİLENDİ

Saruhanlı’nın Gururu: Özel Sporculardan Madalya Yağmuru

Saruhanlı’da Vefat…

Saruhanlı’da Değişim Devam Ediyor

Manisa-Saruhanlı Yolunda Yeni Sabit Radar Sistemleri Devreye Girdi

Saruhanlı’daki Dev Soygun Çözüldü Fabrika Çetesi Hapiste

Saruhanlı’da Vefat…

53 yaşındaki şahıs intihar etti

Şüpheli Ölüm: 33 Yaşındaki Mehmet Ali Aslan Hayatını Kaybetti

SARUHANLI’DA VEFAT…

Mütevelli’de Planlı ve Kalıcı Çözüm

Saruhanlı’da Vefat!..

Kaymakam Acar Taşçı Ailesi ile İftar Sofrasında Buluştu

Kemiklidere’de Yağış Mağduriyetine Büyükşehir Desteği

Saruhanlı Ülkü Ocakları İftar Programına Yoğun Katılım

Salih Dede Türbesi’nde Bakım ve Onarım Çalışmaları Tamamlandı

Sarıçam Mahallesi’ne Çok Amaçlı Hizmet Binası

Saruhanlı Belediyesi Özel Sporcuları İlçeyi Gururla Temsil Etmeye Hazırlanıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 19.08.2016 12:08:03 752 0
Tarih: 19.08.2016 12:08 Güncelleme: 19.08.2016 12:08
Haberi Sesli Oku