Tarih: 28.08.2022 15:10

Değnekler Mahallesinin İçme Suyu Deposu Yenilendi

Facebook Twitter Linked-in

GÖLMARMARA - MASKİ Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesine bağlı Değnekler Mahallesinde bulunan içme suyu deposunda bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından il genelinde bulunan içme suyu depolarında bakım, onarım ve yenileme çalışmaları devam ediyor. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Gölmarmara ilçesi Değnekler Mahallesinde bulunan içme suyu deposunda bakım ve onarım çalışması gerçekleştirildi. Çalışmalar kapsamında depo içerisinde bulunan fayanslar yenileriyle değiştirildi. Yapılan yalıtım sistemi ve manevra odasının yenilenmesi ile depodaki kaçak suya son verildi. Son olarak deponun dış kısmı da yenilendi. Böylece mahalle sakinlerine daha verimli, daha temiz ve kesintisiz su ulaşması sağlandı.

“Yeni depomuz daha sağlıklı oldu”

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Değnekler mahalle muhtarı Halil İbrahim Çetindur, “Talebimiz üzerine mahallemizde bulunan depoda MASKİ ekipleri tarafından yenileme çalışması gerçekleştirildi. Yeni depomuz daha sağlıklı oldu. Çalışmalardan memnun kaldık. Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün ve MASKİ ekiplerine teşekkür ederiz“ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —