Anahtar Kelimeler: DEĞERLİ ZAMANLAR PROJESİ COŞKUYLA

MANİSA - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Kula, Selendi, Demirci ve Köprübaşı ilçelerinde çocuk ve gençlerin yaz tatillerini verimli bir şekilde değerlendirmesi amacıyla organize edilen Değerli Zamanlar Projesi sona erdi. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun desteğiyle, Manisa Valiliği, Kula, Selendi, Demirci, Köprübaşı kaymakamlıkları, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, ilçe milli eğitim müdürlükleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Uluslararası Damla Gönüllüleri Derneği tarafından yürütülen ve 5 hafta süren projeye katılan öğrenciler, yüzme, voleybol, futbol, basketbol, masa tenisi, badminton, resim, müzik ve tiyatro eğitimleri alarak, keyifli bir yaz tatili geçirip, yeteneklerini keşfettiler. Bu kapsamda, Kula’da 9 dalda toplam 954 öğrenci, Selendi’de 9 dalda 703 öğrenci, Demirci’de yüzmede 445, Köprübaşı’nda yüzmede 170 öğrenci eğitim aldı. Spor ve sanatsal eğitimlerin ardından kapanış töreni gerçekleştirildi. Yoğun ilgi gören kursların finalinde ilçeler arası dostluk ve kaynaşma turnuvaları yapıldı. Ayrıca sanat (tiyatro, müzik, resim) eğitimi alan öğrencilerin gösterileri de büyük beğeni topladı. Proje sonunda tüm öğrencilere anı madalyası takdim edildi.

ÖĞRENCİLER VE VELİLER PROJEDEN MEMNUN KALDI

Projeyi çok sevdiklerini belirten öğrenciler, boş zamanlarını spor ve sanatla geçirdikleri için mutlu olduklarını, iyi bir arkadaşlık çevresi edindiklerini, öğrenirken eğlendiklerini, özgüven kazandıklarını söylediler. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na teşekkür eden öğrenciler, “Bu proje olmasaydı, yaz tatilimizde evde oturup teknolojik aletlerle vakit geçirmiş olacaktık. Değerli Zamanlar ile dolu dolu bir yaz tatili geçirdik. Bizim açımızdan çok yararlı bir proje oldu” diye konuştular. Veliler ise projenin amacına ulaştığını gözlemlediklerinin altını çizerek, “Değerli Zamanlar Projesi, çocuklarımız için çok faydalı geçti. Çocuklarımız hem sporsal hem de sanatsal dallarda yeteneklerini ortaya koydular. En azından televizyon ve telefondan bir nebze olsun uzak durdular. Sokakta oynayacaklarına gittikleri yer belli. Hem gelişimleri açısından hem boş zamanları değerlendirme açısından, arkadaşlıklar kurdular ayrıca kendilerini daha ön planda hissettiler. Deneyimli eğitmenlerimizden de çok memnun kaldık. Projede emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Bu projenin önümüzdeki yıllarda da devam etmesini istiyoruz” dediler.



Trafik kazasında, işçileri taşıyan servis otobüsünün LPG yüklü tankere çarpması sonucu 35 kişi yaralandı.

Servis otobüsü tankere çarptı: 35 yaralı

Kocaeli'nde bariyerlere çarparak takla atan otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti, alkollü sürücü ile 2 kişi yaralandı.

Korkunç kazada otomobil havada asılı kaldı! Ölü ve yaralılar var

Gediz Anadolu Lisesi, 2025 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) önemli bir başarıya imza attı.

Gediz Anadolu Lisesi öğrencilerinden YKS’de tarihi başarı

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ), 33 yılı aşkın akademik ve idari deneyimini, aldığı "Tam Akreditasyon" kararıyla taçlandırdı.

Manisa Celal Bayar Üniversitesinden 'Tam Akreditasyon' başarısı

Salihli'de şalvarını giyen kadınlar eğlenceye koştu

Salihlilinin tarihi mahallesi şalvar gecesiyle şenlendi

Zonguldak'ın Köroğlu köyünde düğün dönüşü çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi hayatını kaybetti.

Düğün kana bulandı! Babaanne ve iki torunu katledildi!

Marmaris ilçesinde teknede çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Bozburun’da teknede kavga: 1 ölü, 3 yaralı

Bir ailenin kaderine çifte acı düştü. Çıkan bıçaklı kavgada T.B. isimli genç hayatını kaybetti.

Baba ve oğlu aynı kaderi paylaştı: Aileye çifte acı...

Bekçi H.D., kimliğini göstermek istemeyen N.A. tarafından göğsünden bıçaklanarak ağır yaralandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Şüphesinde haklı çıktı: Bekçiyi göğsünden bıçakladı!

Şehzadeler ilçesi Karaoğlanlı Mahallesi menşeli, "Altınbaş Kavunu" olarak bilinen kavun kendine has özellikleriyle öne çıkıyor.

Manisa'da Altınbaş Kavununda hasat başladı

18 yaşındaki Afgan uyruklu genç bir kadın, evinde yakınları tarafından ölü bulundu.

Genç Kadın Evinde Ölü Bulundu

Kütahya’nın Gediz İlçesinde bu yıl 21. Düzenlenen Tarhana Festivali görkemli bir törenle açıldı.

21. GELENEKSEL GEDİZ TARHANA FESTİVALİ COŞKULU BİR TÖRENLE AÇILDI

Akçaalan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği birlik ve beraberlik yemeğine katılım yoğun oldu.

GEDİZ AKÇAALANLILAR BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİNDE 3. KEZ BULUŞTU

Kazara sürücü anne ile çocuğu yaralandı.

Trafik kazası: 14 yaşındaki kızı hayatını kaybetti

Boşandığı eşiyle aynı evde yaşayan kadın, eski kocası tarafından defalarca bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Bir kadın, boşandığı eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü

Dikkatsizlik sonucu iki araç kavşakta çarpıştı.

Kavşakta çarpışan iki otomobil hurdaya döndü: 5 yaralı

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

Manisalı 15 Temmuz gazisi o geceyi anlattı

Memur-Sen'den 15 Temmuz vurgusu

Saruhanlı’da orman yangınlarına karşı önlem ziyaretleri

Manisa'da 'Paranın doğduğu kent' UNESCO listesinde

Kırkağaç'ta 38. dönem uzman erbaşlar yemin etti

Serdar Kabaş’ın acı günü

MasterChef 2025’te ana kadro heyecanı! Kıyasıya mücadele de önlüğün ilk sahibi belli oldu

Kıbrıs gazisi Manisa’da törenle toprağa verildi

Manisa’da 4 stratejik yatırıma devlet desteği

Eş katiline 'İyi Hal'le ödül gibi ceza

Genç yaşta kalbine yenildi

Minik Deniz'den şehit babasına son bakış

Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Fikret Mangura son yolculuğuna uğurlanıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 3.09.2019 13:19:00 845 0

Tarih: 03.09.2019 13:19 Güncelleme: 03.09.2019 13:19
Haberi Sesli Oku
21.07.2025 17:00:00