Başkan Bilgin'den Çiftçiye Bir Destek Daha...

Dar Gelirli Çiftçilere Üzüm Sepeti ve Sergi Bezi Desteği

Saruhanlı'da toplam arazi miktarı 10 dönümü geçmeyen ve Çiftçi Kayıt Sistemine Kayıtlı üzüm üreticilerine Saruhanlı Belediyesi tarafından "Sergi Bezi ve Üzüm Sepeti" dağıtıldı.

Saruhanlı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma kapsamında başvurusu kabul edilen toplam 110 çiftçiye, kişi başına 10 adet sepet ile 200 metrekare sergi bezi verildi.

Belediye Şantiyesinde düzenlenen dağıtım törenine Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Baysal ve meclis üyeleri katıldı.

Başkan Bilgin, burada yaptığı açıklamada ilçenin temel geçim kaynağı olan tarımı ve üreticiyi desteklemek için yeni projeleri hayata geçirdiklerini bildirdi.

Bu kapsamda dar gelirli ihtiyaç sahibi çiftçilere üzüm sepeti üzüm sergi bezi desteğinde bulunduklarını ifade eden Bilgin, şunları kaydetti;

“Saruhanlı ilçemizin ekonomisi tarıma dayanıyor. Bizlerde zaman zaman çiftçilerimizi desteklemek için çeşitli projeleri hayata geçiriyoruz. Geçtiğimiz aylarda yeni bir projeyi daha hayata geçirmiştik. Projemiz kapsamında çiftçilerimize sepet ve sergi bezi dağıtıyoruz. Hayırlı olsun. Üretimde devamlılığın sağlanması için üreticinin desteklenmesi gerekiyor. Bizler bunu önemsiyoruz. Her zaman olduğu gibi önümüzdeki yıllarda da çeşitli yardımlarla üreticilere destek olmaya devam edeceğiz.”

DAHA ÖNCE YAPILAN YARDIMLAR

Saruhanlı Belediyesi daha önce de çiftçi ve üreticilere, buğday tohumu, zeytin kasası, sebze ve meyve fidesi, akaryakıt, arı kovanı desteğinde bulunmuş ve zirai ilaçlamada destek olmak için tarımsal ilaçlama dronu satın alıp çiftçinin hizmetine sunmuştu.



Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 19.08.2023 10:27:00 1369 0

Tarih: 19.08.2023 10:27
Haberi Sesli Oku
21.04.2025 11:56:00