Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10867,27%-0,29
  • DOLAR

    32,17% -0,02
  • EURO

    35,01% 0,48
  • GRAM ALTIN

    2450,23% -0,45
  • Ç. ALTIN

    3942,93% -1,40

Cumhuriyetli Minikler e Twinning Projesiyle Çevre Bilinci Öğreniyor

Cumhuriyetli Minikler e Twinning Projesiyle Çevre Bilinci Öğreniyor

Saruhanlı Cumhuriyet İlkokulu Anasınıfı B ve C şubelerinde e Twinning projesiyle minik öğrenciler çevre koruma bilincini geliştiriyor, doğayı sahiplenme duygusunu da öğreniyorlar.

SARUHANLI - Saruhanlı Cumhuriyet İlkokulu Anasınıfı B ve C şubelerinde e Twinning projesiyle minik öğrenciler çevre koruma bilincini geliştiriyor, doğayı sahiplenme duygusunu da öğreniyorlar.    

Okul Müdürü Mehmet Yüksek yönetiminde Anaokulu öğretmenleri Ayşe Akkan ve Nazmiye Akbuğa tarafından başlatmış oldukları “Çevremi Koruyorum Geleceğimi Kuruyorum” İsimli e Twinning projesi başarıyla sürdürülüyor.

Okul Müdürü Yüksek, projenin amacı hakkın şunları söyledi; “eTwinning, iletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek.

Bu kapsamda, Bizim projemizin amacı daha yaşanabilir ve sürdürülebilir bir dünya için, öğrencilerde doğayı sahiplenme duygusu geliştirmek olumlu ve kalıcı davranış değişikliği kazanmalarına destek olmaktır. Aynı zamanda çevre koruma bilinci geliştirmek ve bu bilinci yaygınlaştırmaktır. Proje Şubat ayında başlayıp Nisan ayında sona erecektir. Projeyi toplamda 4 farklı şehirden 10 öğretmen yürütmektedir.”



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor