Anahtar Kelimeler: Cumhuriyet Konserinde Yürek

TURGUTLU - Turgutlu Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99’uncu yılı dolayısıyla düzenlenen kutlama programıyla unutulmaz anlar yaşandı. Fener Alayı ile başlayan Cumhuriyet coşkusu, Türkçe Rap müziğin efsane ismi Ceza’nın verdiği konserle zirve yaptı. Irlamaz Rekreasyon Alanı Amfitiyatro’da gerçekleşen konsere yaklaşık 20 bin kişi katıldı.

Turgutlu’da Türkiye Cumhuriyeti’nin 99’uncu yaşı hafızalardan silinmeyecek etkinliklerle kutlandı. Turgutlu Belediyesinin düzenlediği programlarla on birlerce Cumhuriyet sevdalısı meydanlarda buluştu. Kutlamalar, Orta Park Saat Kulesi önünden Fener Alayı ile başladı. Türk Bayrağı ve Atatürk Bayrağı başta olmak üzere balonlar, bando ve marşlar eşliğinde gerçekleşen yürüyüş renkli anlara sahne oldu. Fener Alayı’nın sona ermesinin ardından Irlamaz Rekreasyon Alanı Amfitiyatro’da düzenlenen programlar Ateş Gösterisi ile devam etti. Gösteri sanatçıları tarafından gerçekleştirilen Ateş Gösterisi alanı dolduran on binlerce Turgutlu halkının büyük beğenisini topladı.

Türkçe Rap’in kralı Turgutlu’yu salladı

Ateş Gösterisinin ardından sahneye çıkan Türkçe Rap müziğin en önemli temsilcisi Ceza, muhteşem bir konsere imza attı. Irlamaz Rekreasyon Alanı Amfitiyatro’yu tıklım tıklım dolduran yaklaşık 20 bin kişi, Cumhuriyet Bayramı’nın sevincini doyasıya yaşadı. Sevilen tüm şarkılarını sahnede seslendiren Ceza, Turgutlu’da adeta tarih yazdı.

Başkan Çetin Akın’dan Ceza’ya anlamlı hediye

Konser sırasında sahneye çıkan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Ege Orman Vakfı iş birliğiyle 10 adet fidan bağışı hediyesini Ceza’ya takdim etti. Ünlü rap sanatçısı Ceza ise “Belediyeler tarafından düzenlenen pek çok konsere çıktım. Bu zamana kadar aldığım en anlamlı hediye bu oldu” sözleriyle Başkan Çetin Akın’a teşekkür etti.

“Cumhuriyet ile çok güzeliz Turgutlu”

Tüm Turgutlu halkının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayan Başkan Çetin Akın, “Cumhuriyetin 99. yılında sizler bu alanları doldurdunuz. Onlar ne biliyorlar dilden, lügattan; onların düşünce sistemi olsaydı bizlere bu vatanı kanlarıyla sulayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bizlere bıraktığı bu güzel emanete dil uzatmazlardı. Onlara hadlerini her ortamda bildireceğiz. Birlikteyken çok güzeliz, Cumhuriyet ile çok güzeliz Turgutlu” dedi.

Başkan Çetin Akın’dan İrem Nur bebeğe destek çağrısı

Başkan Çetin Akın konuşmasında ayrıca SMA hastalığı ile mücadelesi devam eden Turgutlu’nun evladı İrem Nur bebeğin yardım kampanyasına destek olunma çağrısını da yineledi.

Gecenin finali DJ Baran Zengin, Mas ve Basa ile oldu

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Ceza’nın ardından sahneye çıkan Turgutlulu genç rap müzisyenleri Mas ve Basa ile Eskişehir’de çalışmalarını sürdüren Turgutlulu müzisyen DJ Baran Zengin’in konseriyle sona erdi.



Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

Saruhanlı'dan İzmir’e su aktarımına tepki: Kaderimizle oynamayın, günahtır!

Yunusemre 100. Yıl Meydanı’nda iftar sofrası kurdu

Yunusemre’de Ramazan Çarşısı kuruldu

Gölmarmara'da 2 bin kişilik iftar sofrası

Manisa Büyükşehir’de en düşük maaş 42 bin lira oldu

Lavender Robotics İtalya'dan 2 ödülle döndü

Soma davasına savcılık mütalaasını verdi

Ege'de korkulan oldu! Profesör tehlikenin geldiğini açıkladı

Baba dediği kişi gerçek babasının katili çıktı! Gerçeği DNA testiyle çıktı

Evlerde Ramazan hazırlıkları başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 30.10.2022 18:12:00 1891 0

Tarih: 30.10.2022 18:12

Haberi Sesli Oku