Anahtar Kelimeler: Cumhuriyet Konserinde Yürek

TURGUTLU - Turgutlu Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99’uncu yılı dolayısıyla düzenlenen kutlama programıyla unutulmaz anlar yaşandı. Fener Alayı ile başlayan Cumhuriyet coşkusu, Türkçe Rap müziğin efsane ismi Ceza’nın verdiği konserle zirve yaptı. Irlamaz Rekreasyon Alanı Amfitiyatro’da gerçekleşen konsere yaklaşık 20 bin kişi katıldı.

Turgutlu’da Türkiye Cumhuriyeti’nin 99’uncu yaşı hafızalardan silinmeyecek etkinliklerle kutlandı. Turgutlu Belediyesinin düzenlediği programlarla on birlerce Cumhuriyet sevdalısı meydanlarda buluştu. Kutlamalar, Orta Park Saat Kulesi önünden Fener Alayı ile başladı. Türk Bayrağı ve Atatürk Bayrağı başta olmak üzere balonlar, bando ve marşlar eşliğinde gerçekleşen yürüyüş renkli anlara sahne oldu. Fener Alayı’nın sona ermesinin ardından Irlamaz Rekreasyon Alanı Amfitiyatro’da düzenlenen programlar Ateş Gösterisi ile devam etti. Gösteri sanatçıları tarafından gerçekleştirilen Ateş Gösterisi alanı dolduran on binlerce Turgutlu halkının büyük beğenisini topladı.

Türkçe Rap’in kralı Turgutlu’yu salladı

Ateş Gösterisinin ardından sahneye çıkan Türkçe Rap müziğin en önemli temsilcisi Ceza, muhteşem bir konsere imza attı. Irlamaz Rekreasyon Alanı Amfitiyatro’yu tıklım tıklım dolduran yaklaşık 20 bin kişi, Cumhuriyet Bayramı’nın sevincini doyasıya yaşadı. Sevilen tüm şarkılarını sahnede seslendiren Ceza, Turgutlu’da adeta tarih yazdı.

Başkan Çetin Akın’dan Ceza’ya anlamlı hediye

Konser sırasında sahneye çıkan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Ege Orman Vakfı iş birliğiyle 10 adet fidan bağışı hediyesini Ceza’ya takdim etti. Ünlü rap sanatçısı Ceza ise “Belediyeler tarafından düzenlenen pek çok konsere çıktım. Bu zamana kadar aldığım en anlamlı hediye bu oldu” sözleriyle Başkan Çetin Akın’a teşekkür etti.

“Cumhuriyet ile çok güzeliz Turgutlu”

Tüm Turgutlu halkının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayan Başkan Çetin Akın, “Cumhuriyetin 99. yılında sizler bu alanları doldurdunuz. Onlar ne biliyorlar dilden, lügattan; onların düşünce sistemi olsaydı bizlere bu vatanı kanlarıyla sulayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bizlere bıraktığı bu güzel emanete dil uzatmazlardı. Onlara hadlerini her ortamda bildireceğiz. Birlikteyken çok güzeliz, Cumhuriyet ile çok güzeliz Turgutlu” dedi.

Başkan Çetin Akın’dan İrem Nur bebeğe destek çağrısı

Başkan Çetin Akın konuşmasında ayrıca SMA hastalığı ile mücadelesi devam eden Turgutlu’nun evladı İrem Nur bebeğin yardım kampanyasına destek olunma çağrısını da yineledi.

Gecenin finali DJ Baran Zengin, Mas ve Basa ile oldu

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Ceza’nın ardından sahneye çıkan Turgutlulu genç rap müzisyenleri Mas ve Basa ile Eskişehir’de çalışmalarını sürdüren Turgutlulu müzisyen DJ Baran Zengin’in konseriyle sona erdi.



Kadın bıçaklanarak öldürüldü

Bekçi cinayetinin zanlısı yakalandı

10 yıllık sır cinayet, milyonluk miras davasıyla ortaya çıktı

Yaylada cansız bedeni bulunan kadının üç arkadaşı gözaltına alındı

Kapıyı geç açınca şüphelendi odaları tek tek aradı! Eşini, arkadaşı ile yakalayınca çılgına döndü

Kan donduran olay! Her şeyi böyle itiraf etti

Servisten indikten sonra okula girmeyen Neşe’den 1,5 aydır haber alınamıyor

Öğretmenden 12 yaşındaki kız öğrenciye taciz iddiası

Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi, tehdit şüphelisi tutuklandı

Cezaevinden yeni çıktı, pusuda öldürüldü

Alacak-verecek meselesi nedeniyle dövülerek öldürülen kişi

Kayıp taksici cinayeti: Yakalandı

Sokak ortasında cinayet! Detaylar ortaya çıktı

İki gündür aranıyordu, 15 yaşındaki lise öğrencisi polis ekiplerince bulundu

Konuşmak için ormana götürdüğü ortağını öldürdü

Tartışma sonucu bir kişi bıçaklanarak öldürüldü

Dehşet! Torununun dövdüğü anneanne hayatını kaybetti

Avukat olmak istiyordu, 17 yaşında kara toprağa girdi

Bağ evinde korkunç ölüm: Boşanma aşamasındaki çift intihar etti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 30.10.2022 18:12:00 1694 0

Tarih: 30.10.2022 18:12

Haberi Sesli Oku