MANİSA - Cumhuriyetimizin 99'uncu yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Osman Öztunç ve Ahmet Şafak Cumhuriyet Meydanı'nda sahne aldı. Seslendirdikleri şarkılarla Manisalılara unutulmaz bir gece yaşatan sanatçılar Osman Öztunç ve Ahmet Şafak, Manisalıların Cumhuriyet coşkusunu taçlandırdı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin, Cumhuriyetimizin 99'uncu yılı kutlama etkinlikleri kapsamında organize ettiği Osman Öztunç ve Ahmet Şafak konseri Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirildi. Büyük bir coşkuya sahne olan gecede konserleri Komando Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Sebahattin Kalkan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, MHP İl Başkanı Murat Öner, Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, daire başkanları, şube müdürleri ile çok sayıda Manisalı takip etti. Gecede ilk olarak Osman Öztunç sahne aldı. Öztunç'a hediyelerini vermek üzere sahneye gelen MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün sevgi ve selamlarını sizlere iletiyorum. Cumhuriyetimizin 100'üncü yılına 1 kala bu güzel günde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Kıymetli sanatçımızı da Manisa'da ağırlamaktan şeref duyuyoruz" ifadelerini kullandı. Daha sonra sevilen sanatçı Osman Öztunç, konserine kaldığı yerden devam etti. Osman Öztunç, birbirinden güzel şarkılarını Manisalılar için seslendirdi.

Ahmet Şafak Sahne Aldı

Gecede daha sonra Ahmet Şafak sahne aldı. Ünlü sanatçı Ahmet Şafak, 'Adam Gibi', 'Ayyıldız Kolye', 'Geriye Aşk Kalır', 'Olsun, 'Neyleyim', 'Yalnız Kurt' isimli sevilen şarkılarını Manisalılar için seslendirdi. Sanatçı Ahmet Şafak'a hediyelerini Manisa Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen ve MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay takdim etti. MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Ahmet Şafak'a Manisa'ya hoş geldiniz diyerek performansı nedeniyle teşekkürlerini iletti. Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen de Ahmet Şafak'a teşekkür ederek çeşitli hediyeler takdim etti. 



Cezaevinden yeni çıktı, pusuda öldürüldü

Alacak-verecek meselesi nedeniyle dövülerek öldürülen kişi

Kayıp taksici cinayeti: Yakalandı

Sokak ortasında cinayet! Detaylar ortaya çıktı

İki gündür aranıyordu, 15 yaşındaki lise öğrencisi polis ekiplerince bulundu

Konuşmak için ormana götürdüğü ortağını öldürdü

Tartışma sonucu bir kişi bıçaklanarak öldürüldü

Dehşet! Torununun dövdüğü anneanne hayatını kaybetti

Avukat olmak istiyordu, 17 yaşında kara toprağa girdi

Bağ evinde korkunç ölüm: Boşanma aşamasındaki çift intihar etti

Ankara'da eski eşini bıçaklayarak öldürdü! İlk ifadesi ortaya çıktı

Dehşet: Biri 8 kez bıçakladı, diğeri ateş etti

Davanın peşini bırakmadı, kızını sosyal medyada taciz eden sapığı 4 yıl sonra yakalattı

Eşinden cinayet itirafı: Sevgilisi 500 bin TL karşılığında tetikçi tutmuş

5 km arayla yanarak öldüler: 3 kişilik ailenin cinayet zanlısı cezaevinde intihar etti

Kan donduran cinayet! Hamile kardeşini sokak ortasında kafasından vurarak öldürdü

Kavga ettiği çocukluk arkadaşı tarafından öldürüldü

İnşaat malzemesi yüklü tır alev topuna döndü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 30.10.2022 17:49:00 1342 0

Tarih: 30.10.2022 17:49

Haberi Sesli Oku