MANİSA - Malta, Tevfikiye, Kuyualan Mahalleleri ile Karaköy Pazaryeri’nde bulunan esnafı gezen AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Sıcak ve samimi diyalogların yaşandığı ziyaretlerde Baybatur'a AK Parti’ye her zaman destek verdiklerini anımsatan mahalle sakinleri; mevcut sıkıntıları aşacak, ülkeyi düze çıkartacak, refaha kavuşturacak olanın yine AK Parti olduğuna inandıklarını belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek ve güvenlerinin tam olduğunu söyledi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Yunusemre İlçesi’nde esnaf ve vatandaşlarla kucaklaştı. Malta, Tevfikiye, Kuyualan Mahalleleri ile Karaköy Pazaryeri’nde bulunan esnafı ziyaret eden, yolda ve kahvehanelerde hoş sohbet edip vatandaşları dinleyen Baybatur, Pandemi nedeniyle araya giren mesafeleri gidermenin sevincini yaşandı. Malta ziyaretinde, Makedon Göçmenleri Derneği (MAK-GÖÇ) Başkanı Cevdet Cömert ve yönetim kurulu üyeleriyle de bir araya gelen Baybatur, derneğe üye olup, anı defterini imzaladı. Gittiği her yerde gördüğü ilgiden dolayı mahalle sakinlerine şükranlarını ileten Baybatur’a AK Parti’ye her zaman destek verdiklerini anımsatan mahalle sakinleri; mevcut sıkıntıları aşacak, ülkeyi düze çıkartacak, refaha kavuşturacak olanın yine AK Parti olduğuna inandıklarını belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek ve güvenlerinin tam olduğunu söyledi. Sıcak ve samimi diyalogların yaşandığı ziyaretler sonrası mahalle ve sandık başkanlarıyla toplantı yapan Baybatur, "AK Partililer Sahaya Çıkamaz yaygarası koparanlar vatandaşlarımızın kendi ağzından kimi desteklediğini dinlesin, görsün” diyen Baybatur, AK Parti’nin Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve Parti yöneticileri ile tam kadro sahada olduğuna dikkat çekti. Her zaman milletin yanında olduklarına vurgu yapan Baybatur, “Milletimiz, AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan'ı seviyor, destekliyor ve güveniyor. Bu millet kimin iş kimin slogan ürettiğini açık bir şekilde biliyor, görüyor. 2023 ve 2024 seçimlerine yüksek moral ve motivasyonla yeni zaferlere ilerliyoruz" dedi.

Murat Baybatur'a ziyaretlerinde, AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Mustafa Çimbil, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, AK Parti önceki dönem İl Başkanları Ramiz Şiyak ve Berk Mersinli, İl Gençlik Kolları Başkanı Samet Doğuş, İl Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Koca, Kadın ve Gençlik Kolları Yöneticileri ile partililer eşlik etti.



3 aylık hamile eşini bıçaklayıp öldürdü

Her gece pencereye gelen röntgenci genç kızın kabusu oldu

Mantar aramaya çıktı, güvenlikçinin cesedini buldu

Tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla darp ederek öldürdü

Komşuların gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

Korkunç cinayet! Otomobilde öldürüp cesediyle saatlerce tur attılar

YER KAVGASINDA KAN AKTI, PAZARDA CİNAYET

Vahşet! Eşini boğazını keserek öldürdü, oğlunu yaraladı, 4. kattan atladı

İnşaattan düşen işçi hayatını kaybetti

17 yaşındaki Ardayı iş arkadaşları öldürmüş!

Fabrikadaki iş kazasında ağır yaralanan işçi hayatını kaybetti

Karısını Bıçakla Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası

Öğretmen baba eşini ve kızını bıçaklayarak öldürdü

Öldürdükleri gencin liseli olduğunu öğrenince çok üzülmüş

Kız arkadaşını öldüren gencin silahlı fotoğrafları ortaya çıktı

Eski kız arkadaşını öldürüp, kafasına sıkarak intihar etti

Hastanedeki silahlı saldırıda tutuklu sayısı 5’e yükseldi

Arkadaşların alacak verecek kavgası: Börekçide tek kurşunla cinayet

Kadın Cinayeti: Cani Koca Kendini de Asmaya Kalkıştı

Manisa emniyeti suçlulara göz açtırmıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 7.08.2022 16:36:00 0

Tarih: 07.08.2022 16:36

Haberi Sesli Oku