Tarih: 30.05.2018 17:33

Cumhur İttifakı Saruhanlı´da Seçimlere Hazır

Facebook Twitter Linked-in

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı´yı makamında ziyaret etti.

 

Başkan Ulu, MHP olarak 2 Haziran Cumartesi günü Saruhanlı´da Kapalı Pazaryerinde düzenleyecekleri iftar yemeğine Başkan Yaralı´yı davet etti. Yaralı ise davete icabet edeceklerini söyledi.

 

Ziyarette, 24 Haziran´da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel seçimlerine yönelik de bir görüşme yapıldı. Cumhur İttifakı adı altında seçimlere birlikte katılma kararı alan Ak Parti ve MHP´nin, ülkenin bekası için aldığı bu kararın önemi konuşuldu ve Cumhur İttifakının Türkiye´de olduğu gibi Saruhanlı´da da seçimlere hazır olduğu vurgulandı.

 

Başkan Yaralı, burada yaptığı açıklamada 24 Haziran seçimlerinin önemine değinerek, Cumhur İttifakının, Türkiye´nin istiklâlini ve istikbâlini her şeyin üstünde tutan bir anlayışla, güçlü ve istikrarlı bir parlamento yapısının oluşturulması ve gelecek beş yıl içinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin bütün kurum ve kurallarıyla yerleşmesini temin etmeyi hedeflediğini kaydetti.

 

Milletin sesine kulak vererek uzlaşan ve bu uzlaşısını Cumhur İttifakı ile taçlandıran AK PARTİ ile MHP´nin ülkenin bekası için önemli bir karar aldığını ifade eden Yaralı, şöyle dedi;

 

"Cumhur İttifakı´nın 24 Haziran yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki ortak adayı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´dır. Cumhur İttifakı, Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın yeni hükûmet sistemine göre büyük bir seçmen desteği ile Cumhurbaşkanı seçilmesi için birlikte çalışacak, gayret gösterecektir."

 

Başkan Ulu ise 24 Haziran´da birlikte yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinin Türkiye için hayati önem taşıdığını dile getirerek şunları söyledi;

 

"24 Haziran seçimleri, bir taraftan Türkiye´yi hedef alan sistematik saldırılara karşı güçlü bir cevabın verileceği, diğer taraftan da ülkemizin ayağındaki prangaları söküp atarak, bu saldırıları kalıcı olarak bertaraf edecek ve Türkiye´yi parlak bir istikbale taşıyacak yeni hükümet sisteminin tam olarak yürürlüğe girecek seçimlerdir. İnanıyoruz ki 24 Haziran´da milletimiz tercihini büyük ve güçlü Türkiye´nin inşası için yola çıkmış, şeffaf, bağımsız, kirli hesaplardan uzak, hasbi duygularla kurulmuş, Cumhur İttifakı´ndan yana kullanacaktır."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —