SARUHANLI - Cumhur İttifakı Ak Parti Saruhanlı Belediye Başkan Adayı Burhan Tezcan, "Vatan ve millet sevdasıyla yola çıkan Cumhur İttifakı Saruhanlı´da seçimi kazanıp aziz milletimizin emrinde ve hizmetinde olacaktır" dedi.

Başkan Adayı Tezcan, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen ve Ak Parti teşkilatıyla birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu´yu parti binasında ziyaret etti.

Ziyarette MHP teşkilatıyla bir araya gelen Tezcan, burada yaptığı konuşmada, seçimlere kısa bir süre kaldığını ve zaferin yakın olduğunu ifade ederek şöyle konuştu;

"Cumhur ittifakı olarak gayretle çalışıyoruz. Amacımız Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile 17 ilçede belediye başkanlığını almak. Bunun için gerekli çalışmayı ve gayreti gösteriyoruz. Allah´ın izni, milletimizin desteğiyle seçimi kazanıp aziz milletimize hizmet edeceğiz. Bizler hizmet üreterek, yatırım yaparak hizmet ettiği aziz milletimizin gönlünde yer edecek gayret içinde olacağız.

Bizler açısından yeni dönemin belediyecilik anlayışını belirleyen en önemli unsur hiç kuşkusuz; Gönül Belediyeciliğidir. Çöp toplamak, musluktan su akıtmak, gibi klasik belediye hizmetleri Gönül Belediyeciliği açısından artık bir başarı ölçütü değildir. Başarının ölçütü; insanı ve medeniyet tasavvurumuzu merkeze alan, doğanın, çevrenin hakkını ve hukukunu koruyan, tarihi ve kültürel mirasa sahip çıkan, kimlik sahibi özgün şehirler kurabilmektir. Ancak hepsinden önemlisi, başarımızın ölçütü aziz milletimizin emanetine asla halel getirmeden, onu titizlikle koruyup, daha da zenginleştirerek, büyük işler gerçekleştirmek, ilçemizde yaşayan insanımızı mutlu ve umutlu kılabilmektir."

Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen ve MHP İlçe Başkanı Baki Ulu ise konuşmalarında Cumhur İttifakı´nın önemine dikkat çekerek, el ele, omuz omuza verip çalışacaklarını ve seçimi kazanıp millete hizmet edeceklerini ifade ettiler.



Yapay zekanın "dijital Türkiye" yolunda lokomotif güç olması bekleniyor

Anne-kıza 2 yıl arayla kalp kapağı ameliyatı

Altınordu’da hedef ilk galibiyet

Uyuşturucu taciri jandarmadan kaçamadı

Aren bebeği ölesiye darp eden caninin yargılanmasına devam edildi

İntihar sanılan olayda ‘miras' cinayeti çıktı: Anne, baba ve ağabeyini öldürüp intihar süsü verdi

Dehşete düşüren olayda baba ve oğlu tutuklandı

Sandalyede otururken bıçaklanarak öldürülmüştü: 17 yaşındaki sanığa 20 yıl hapis

Feci kaza: Otomobilin çarptığı 3 kişi hayatını kaybetti

BAŞKAN DURBAY ENTÜBE EDİLDİ!

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı’da Vefat…

Turgutlu’nun Filedeki Temsilcisi Yüzleri Güldürdü

Manisa’da hissedilen deprem meydana geldi!

Vali Özkan’dan tedavisi süren Başkan Durbay’a ziyaret

Manisa’da çatlak oluşan iki bina tahliye edildi

CHP'li Bakırlıoğlu: Bu düzenin adı kara düzendir

DEMİRCİ'YE MODERN OKUL MÜJDESİ

Saruhanlı’da yürüme güçlüğü yaşayan vatandaşa akülü engelli aracı teslim edildi

Saruhanlı’da Vefat…

Demirci’de öğrenciler insan haklarını atölyelerde keşfetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 19.02.2019 14:27:30 812 0
Tarih: 19.02.2019 14:27 Güncelleme: 19.02.2019 14:27
Haberi Sesli Oku