SARUHANLI - Cumhur İttifakı Ak Parti Saruhanlı Belediye Başkan Adayı Burhan Tezcan, "Vatan ve millet sevdasıyla yola çıkan Cumhur İttifakı Saruhanlı´da seçimi kazanıp aziz milletimizin emrinde ve hizmetinde olacaktır" dedi.

Başkan Adayı Tezcan, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen ve Ak Parti teşkilatıyla birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu´yu parti binasında ziyaret etti.

Ziyarette MHP teşkilatıyla bir araya gelen Tezcan, burada yaptığı konuşmada, seçimlere kısa bir süre kaldığını ve zaferin yakın olduğunu ifade ederek şöyle konuştu;

"Cumhur ittifakı olarak gayretle çalışıyoruz. Amacımız Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile 17 ilçede belediye başkanlığını almak. Bunun için gerekli çalışmayı ve gayreti gösteriyoruz. Allah´ın izni, milletimizin desteğiyle seçimi kazanıp aziz milletimize hizmet edeceğiz. Bizler hizmet üreterek, yatırım yaparak hizmet ettiği aziz milletimizin gönlünde yer edecek gayret içinde olacağız.

Bizler açısından yeni dönemin belediyecilik anlayışını belirleyen en önemli unsur hiç kuşkusuz; Gönül Belediyeciliğidir. Çöp toplamak, musluktan su akıtmak, gibi klasik belediye hizmetleri Gönül Belediyeciliği açısından artık bir başarı ölçütü değildir. Başarının ölçütü; insanı ve medeniyet tasavvurumuzu merkeze alan, doğanın, çevrenin hakkını ve hukukunu koruyan, tarihi ve kültürel mirasa sahip çıkan, kimlik sahibi özgün şehirler kurabilmektir. Ancak hepsinden önemlisi, başarımızın ölçütü aziz milletimizin emanetine asla halel getirmeden, onu titizlikle koruyup, daha da zenginleştirerek, büyük işler gerçekleştirmek, ilçemizde yaşayan insanımızı mutlu ve umutlu kılabilmektir."

Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen ve MHP İlçe Başkanı Baki Ulu ise konuşmalarında Cumhur İttifakı´nın önemine dikkat çekerek, el ele, omuz omuza verip çalışacaklarını ve seçimi kazanıp millete hizmet edeceklerini ifade ettiler.



Manisa'da binlerce sürücü bilgilendirildi

Turgutlu Belediyesinde bayramlaşma sevinci yaşandı

Manisa'da resmi bayramlaşma töreni yapıldı

Salihli’de kurban kesimini uygulamalı öğrendiler

Depremde panik atak geçiren 14 yaşındaki çocuk hastanede hayatını kaybetti

Yunusemre'de ibadethaneler Kurban Bayramı için hazırlanıyor

O MUHTAR YİNE ADAY!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu Saruhanlı’da Yaşandı!

Manisa’da Gençlik Haftası ve 19 Mayıs coşkusu başladı

Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 19.02.2019 14:27:30 665 0

Tarih: 19.02.2019 14:27
Haberi Sesli Oku
5.06.2025 12:13:00