Anahtar Kelimeler: Turgutlu Pazarı’ Yakışacak

Cuma Pazarı Turgutlu’ya Çok Yakışacak

Turgutlu Belediyesi tarafından pazar yeri olarak kamulaştırılan Cuma Pazarı Proje alanında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın ‘Daha yaşanabilir bir Turgutlu’ anlayışıyla başlattığı ve eş zamanlı olarak devam eden projelerden biri olan Cuma Pazarı Projesi hızla ilerliyor. Vatandaşları ve esnafı yaz aylarında sıcak havadan, kış aylarında ise yağmur ve soğuk havadan koruyacak Cuma Pazarı Projesinde çalışmalar devam ediyor. 19 adet kapalı dükkan, 183 adet tezgah, 1 büfe ve 1 zabıta noktası ile elektrikli ve engelli araç yeri olmak üzere toplam 130 araçlık otopark alanından oluşan Cuma Pazarı’nın temel imalat çalışmaları en ince ayrıntısına kadar değerlendirilerek yürütülüyor. Cuma Pazarı Projesinin bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Pazar yerinin hizmete sunulmasıyla hem esnaf hem de vatandaşlar yeni, modern ve sağlıklı bir ortamda alışveriş yapma imkanına erişebilecek.

Ekipler Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor

Turgutlu Belediyesi, kent genelinde vizyon projelerine devam ederken bir yandan yol yenileme, tamirat, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Kılınç Sokak ile Arif Hikmet Şentüfekçi Sokakta yol kaldırma ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. Ekipler ayrıca Hanımeli Sokak ve Çam Sokakta parke taşı tamiratı ile Yakamoz Sokakta bordür taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler ise Alankuyu Park Kıraathanesi iç ve dış boyama, Selvili Cami iç cephe boyama ile Urganlı Jandarma Karakolu dış cephe boyama çalışmalarını tamamladı.

Turgutlu’yu yatırımlarla geliştirmek ve güzelleştirmek adına çalışmaları aralıksız yürüttüklerini ifade eden Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Kent genelinde projelerimiz eş zamanlı olarak devam ediyor. Sanayi Çarşısı, Çepnidere Çok Amaçlı Salon ve Halı Saha ile Cuma Pazarı Projelerimizde çalışmalarımız sorunsuz ve hızlı ilerliyor. Cuma Pazarı’nı bu yıl içerisinde tamamlayacağız. Böylece vatandaşlarımızın ve esnafımızın uzun yıllardan beri var olan bir sorununu daha ortadan kaldırarak hemşehrilerimizi kaliteli hizmet ile buluşturacağız. Bununla birlikte ekiplerimiz plan ve program dahilinde kentin her noktasında çalışmalarına ara vermeden sürdürüyor. Tüm birimlerimizle ve ekiplerimizle Turgutlu’muzu geliştirmeye ve değiştirmeye devam edeceğiz” dedi.



Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı Belediyesi’nden Mahallelere Modern Giriş Tagı

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı'da tohum icmalleri askıya çıktı

Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü’nde Çalışmalar Tam Gaz Devam Ediyor

Tütün tarlasına çekilen seyyar elektrik kablosu yangına neden oldu

Düğüne gelen her davetliye bir fidan hediye edildi

Vestel, Manisa BBSK Kadın Voleybol Takımı ile güçlerini birleştirdi

Manisalı Milli Judocu Sura Nil Karasu Avrupa ikincisi oldu

Tarlaya uçan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Saruhanlı Belediyesi’nden Şatırlar Mahallesi’ne Kapalı Düğün Salonu

-Akhisarlı bisikletçiler Türkiye Şampiyonasında göz doldurdu

Saruhanlı'da Vefat...

Feci kazada karı-koca vefat etti

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 19.05.2023 15:05:00 1240 0

Tarih: 19.05.2023 15:05 Güncelleme: 19.05.2023 15:05
Haberi Sesli Oku
5.08.2025 17:41:00