SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Çullugörece Mahallesinde altyapı çalışmalarının ardından başladığı 60 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme işini de tamamlayarak mahallenin adeta çehresini değiştirdi. Yapılan aydınlatma işi ile de ilçe merkezlerinden farkı kalmayan Çullugörece’nin gündüzü ayrı, gecesi ayrı bir güzel oldu.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, köyden ve belde durumundan mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde alt ve üstyapı dönüşümüne hız kesmeden devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Saruhanlı’nın Çullugörece Mahallesinde de alt ve üstyapı dönüşümü tamamlandı. Mahallede ilk olarak 14 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışması gerçekleştirildi. Altyapı çalışmalarını yaptığı mahallelerde üstyapı işine de hayat veren MASKİ, Çullugörece’de 60 bin metrekarelik üstyapı işini de tamamladı. Mahalle meydanı ve yol boyunca yapılan aydınlatma işi ile Çullugörece’nin adeta çehresi değişti.

“Merkez mahallelerden bir farkı kalmadı”

17 ilçeye eşit hizmet anlayışı ile çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Hilmi Sekan Emir, “Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Hilmi Serkan Emir, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün vizyonu doğrultusunda Çullugörece Mahallemizi de sağlıklı alt ve üstyapıya kavuşturduk. Alt yapı çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından 60 bin metrekarelik üstyapı işimizi de tamamlayarak mahallemize yep yeni bir görünüm kattık. Sokak aydınlatmalarının da tamamlanmasıyla Cullugörece’nin merkez mahallelerden bir farkı kalmadı. Çalışmalarımızın sürecinde sabırları ile bizlere her zaman yardımcı olan mahalle sakinlerine çok teşekkür ediyorum. Yapılan çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“Allah Cengiz Başkanımızı Başımızdan eksik etmesin”

Çullugörece Mahalle Muhtarı İbrahim Dedeoğlu, “Mahallemiz yeni kurulan bir mahalle gibi yep yeni bir görünüm kazandı. Her şey sıfırdan kurulmuş gibi. Alt yapıdan tutunda üstyapıya kadar her şeyimiz yenilendi. Ben şahsım ve mahallelim adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyorum. Allah Cengiz Başkanımızı başımızdan eksik etmesin” dedi.



SARUHANLI İÇİN METEOROLOJİK UYARI Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağış Bekleniyor

Manisa'da aşırı yağmurlardan istinat duvarı çöktü: 1 ölü

Saruhanlı’da Taşkın Riskine Karşı Önlem: Tahliye Kanalında Temizlik Çalışmaları Başlatıldı

Her Gün Birincilik! Saruhanlı’dan Badminton’da Büyük Gurur

Saruhanlı’da “Bir Dize, Bir Ezgi” Gecesi: Şiir ve Müziğin Kalplere Dokunduğu Buluşma

Miras kavgası nedeniyle kardeşini öldürüp kaçan zanlı ölü bulundu

SARUHANLI’DA VEFAT…

Koyuncu Mahallesi’nde Arazi Yolu Islah Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

GÜLŞAH DURBAY’IN ADI ÇEKMEKÖY’DE ÇOCUKLARIN GELECEĞİNDE YAŞAYACAK

Şahin’den Net Mesaj: “Bu Tablo Güzel Günlerin Habercisi”

Çiftçimizin Yanındayız, Ulaşımı Kolaylaştırıyoruz

SARUHANLI’DA ORMAN YANGINLARIYLA MÜCADELE EYLEM PLANI TOPLANTISI YAPILDI

Saruhanlı’nın Gururu Yıldız Kızlar İl Şampiyonu Oldu

Aşırı sürat ölüm getirdi

Çınaroba Mahallesi’ne Hayırlı Olsun: Sosyal Tesislere Yemek Pişirme Alanı Kazandırılıyor

Saruhanlı’da Vefat…

Saruhanlı’da Kimse Yalnız Değil: Yaşlı ve Engelli Vatandaşlara Ulaşım Desteği Sürüyor

Saruhanlı’da Vefat…

CHP'li Belediye Başkan aday adayı evinde ölü bulundu

Saruhanlı’da Üreticilere Yönelik Bitki Koruma Ürünleri Eğitimi Düzenlendi

Elektrik direğine çarpan motosikletli genç hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 25.08.2022 14:16:00 1708 0
Tarih: 25.08.2022 14:16 Güncelleme: 25.08.2022 14:16
Haberi Sesli Oku