SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Çullugörece Mahallesinde altyapı çalışmalarının ardından başladığı 60 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme işini de tamamlayarak mahallenin adeta çehresini değiştirdi. Yapılan aydınlatma işi ile de ilçe merkezlerinden farkı kalmayan Çullugörece’nin gündüzü ayrı, gecesi ayrı bir güzel oldu.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, köyden ve belde durumundan mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde alt ve üstyapı dönüşümüne hız kesmeden devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Saruhanlı’nın Çullugörece Mahallesinde de alt ve üstyapı dönüşümü tamamlandı. Mahallede ilk olarak 14 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışması gerçekleştirildi. Altyapı çalışmalarını yaptığı mahallelerde üstyapı işine de hayat veren MASKİ, Çullugörece’de 60 bin metrekarelik üstyapı işini de tamamladı. Mahalle meydanı ve yol boyunca yapılan aydınlatma işi ile Çullugörece’nin adeta çehresi değişti.

“Merkez mahallelerden bir farkı kalmadı”

17 ilçeye eşit hizmet anlayışı ile çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Hilmi Sekan Emir, “Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Hilmi Serkan Emir, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün vizyonu doğrultusunda Çullugörece Mahallemizi de sağlıklı alt ve üstyapıya kavuşturduk. Alt yapı çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından 60 bin metrekarelik üstyapı işimizi de tamamlayarak mahallemize yep yeni bir görünüm kattık. Sokak aydınlatmalarının da tamamlanmasıyla Cullugörece’nin merkez mahallelerden bir farkı kalmadı. Çalışmalarımızın sürecinde sabırları ile bizlere her zaman yardımcı olan mahalle sakinlerine çok teşekkür ediyorum. Yapılan çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“Allah Cengiz Başkanımızı Başımızdan eksik etmesin”

Çullugörece Mahalle Muhtarı İbrahim Dedeoğlu, “Mahallemiz yeni kurulan bir mahalle gibi yep yeni bir görünüm kazandı. Her şey sıfırdan kurulmuş gibi. Alt yapıdan tutunda üstyapıya kadar her şeyimiz yenilendi. Ben şahsım ve mahallelim adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyorum. Allah Cengiz Başkanımızı başımızdan eksik etmesin” dedi.



Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

Yangın dumanından etkilenen yaşlı adam hayatını kaybetti

Karısını tüfekle öldürüp intihar etti

Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

Hırsızlar boş daireleri pes dedirten yöntemle belirledi

Sosyal medya tartışması cinayetle bitti

Cinayet: İmam, husumetli komşusu tarafından öldürüldü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 25.08.2022 14:16:00 968 0

Tarih: 25.08.2022 14:16

Haberi Sesli Oku