SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Çullugörece Mahallesinde altyapı çalışmalarının ardından başladığı 60 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme işini de tamamlayarak mahallenin adeta çehresini değiştirdi. Yapılan aydınlatma işi ile de ilçe merkezlerinden farkı kalmayan Çullugörece’nin gündüzü ayrı, gecesi ayrı bir güzel oldu.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, köyden ve belde durumundan mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde alt ve üstyapı dönüşümüne hız kesmeden devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Saruhanlı’nın Çullugörece Mahallesinde de alt ve üstyapı dönüşümü tamamlandı. Mahallede ilk olarak 14 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışması gerçekleştirildi. Altyapı çalışmalarını yaptığı mahallelerde üstyapı işine de hayat veren MASKİ, Çullugörece’de 60 bin metrekarelik üstyapı işini de tamamladı. Mahalle meydanı ve yol boyunca yapılan aydınlatma işi ile Çullugörece’nin adeta çehresi değişti.

“Merkez mahallelerden bir farkı kalmadı”

17 ilçeye eşit hizmet anlayışı ile çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Hilmi Sekan Emir, “Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Hilmi Serkan Emir, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün vizyonu doğrultusunda Çullugörece Mahallemizi de sağlıklı alt ve üstyapıya kavuşturduk. Alt yapı çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından 60 bin metrekarelik üstyapı işimizi de tamamlayarak mahallemize yep yeni bir görünüm kattık. Sokak aydınlatmalarının da tamamlanmasıyla Cullugörece’nin merkez mahallelerden bir farkı kalmadı. Çalışmalarımızın sürecinde sabırları ile bizlere her zaman yardımcı olan mahalle sakinlerine çok teşekkür ediyorum. Yapılan çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“Allah Cengiz Başkanımızı Başımızdan eksik etmesin”

Çullugörece Mahalle Muhtarı İbrahim Dedeoğlu, “Mahallemiz yeni kurulan bir mahalle gibi yep yeni bir görünüm kazandı. Her şey sıfırdan kurulmuş gibi. Alt yapıdan tutunda üstyapıya kadar her şeyimiz yenilendi. Ben şahsım ve mahallelim adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyorum. Allah Cengiz Başkanımızı başımızdan eksik etmesin” dedi.



23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 25.08.2022 14:16:00 1362 0

Tarih: 25.08.2022 14:16
Haberi Sesli Oku
24.04.2025 16:59:00