Son Dakika

SARUHANLI - Saruhanlı Belediyesi, Çullugörece mahalle meydanı ile mahalledeki çocuk oyun parkını yenileyerek halkın hizmetine sundu.

Belediye Başkanı Zeki Bilgin, gazetecilere yaptığı açıklamada mahallelerde büyük bir değişim hamlesi başlattıklarını, bu kapsamda bir çok mahallenin çehresini değiştirdiklerini kaydetti.

Bu kapsamda Çullugörece Muhtarlık binasının bahçesinin zemin kaplamaları yenilendi. Çocuk oyun parkının bulunduğu alan ise parke taşı döşenerek düzenlediklerini ifade eden Bilgin, yapılan hizmetlerin hayırlı olmasını diledi.

Herkesi kucaklayan bir hizmet anlayışıyla, sevgiyle, hoşgörüyle Saruhanlı'yı ve 50 mahallesini hak ettiği güzelliklerle buluşturmaya devam edeceklerini belirten Bilgin, "Değişim ve gelişimde sürekliliği yakalayan, sosyal belediyeciliğin hayat bulduğu, şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde halkın yönetimde söz sahibi olduğu, belediye hizmetlerinin Beldenin her noktasına ulaştığı, yaşam kalitesi yüksek kentler arasında kendine sağlam bir yer edinecek modern bir kent oluşturmak en büyük hedefimizdir" dedi.

 



Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

Manisa'da vahşet: Çocukların önünde köpeği katletti

Saruhanlı Belediyesi’nden Kadınlara Mamografi Ulaşım Desteği

DEMREMİN MERKEZ ÜSSÜ IŞIKLAR MAHALLESİ MUHTARI, “OLUMSUZ BİR DURUM YOK”

Saruhanlı’da engelli bireylerin ailelerine yönelik eğitim programı düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

‘Uçan Yol'da feci kaza: 1'i ağır 3 yaralı

Otomobil şarampole devrilip takla attı: 1 ölü, 3 yaralı

İki katlı ev yangında küle döndü: Karı-koca dumandan etkilendi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 10.08.2020 11:37:00 1163 0
Tarih: 10.08.2020 11:37 Güncelleme: 10.08.2020 11:37
Haberi Sesli Oku