SARUHANLI/ÇULLUGÖRECE - Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte içme suyu çalışmalarına hız verdi.

Saruhanlı´nın Çullugörece mahallesinde tamamlanan su deposu inşaatıyla, mahallenin yetersiz içme suyu sorunu MASKİ tarafından çözüme kavuşturuldu.

Manisa´nın ilçe ve mahallelerinde su dağıtım sisteminin sağlıklı işlemesi amacıyla çalışmalarına ara vermeksizin devam eden MASKİ Genel Müdürlüğü, içme suyu depo çalışmalarına büyük önem veriyor. MASKİ, 17 ilçe ve mahallelerinde sürdürdüğü depo yenileme, bakım ve onarım çalışmalarıyla Manisa´nın suyunu garanti altına alıyor. Bu kapsamda yürütülen çalışmalardan Saruhanlı ilçesine bağlı Çullugörece mahallesinde başlatılan su deposu inşaatı MASKİ ekiplerince tamamlandı. Gerçekleştirilen kaptaj çalışmasıyla mahallenin yetersiz olan içme suyu sorunu ortadan kaldırıldı.

-Kaynak suları yeni depoda toplanacak-

İl genelinde yürütülen çalışmalar kapsamında bölgede tamamlanan içme suyu işleriyle ilgili bilgi veren MASKİ İçme Suyu Daire Başkan Vekili Abdurrahman Karataş, ?Saruhanlı ilçemizin Çullugörece mahallesindeki depo inşaatımız ekiplerimizce tamamlandı. Artık kaynak suları doğrudan bu depomuzda toplanarak, mevcut diğer depolarımıza buradan aktarma yapılacak. Böylelikle de mahallemize yetersiz gelen su sorununu çözüme kavuşturmuş bulunuyoruz? dedi.



Otomobil kanala uçtu: 2 ölü, 5 yaralı

SARUHANLI’DAN ÇANAKKALE’YE ANLAMLI ZİYARET

Zeytin üreticilerine "Halkalı leke" uyarısı

Düğün Salonu Deposunda Şüpheli Ölüm: 47 Yaşındaki Adam Hayatını Kaybetti

Saruhanlı'da çiftçilere eğitim programı düzenlenecek

Turgutlu Belediyespor Sezonu 2’nci Tamamladı: Hedef Play-off Şampiyonluğu

SARUHANLI’DA CHP ÜYE EĞİTİMİ VE PARTİ PROGRAMI ANLATILDI

Sultanlar Ligi'nde şampiyon Vakıfbank oldu

Bağ evinde yangın: 1 ölü

Meteoroloji hava durumunu açıkladı: Batı'da bahar, Doğu'da sağanak

Kurtulmak için çabaladı ama kapılar açılmadı! Genç doktor, alev alan otomobilden çıkamadı

Otomotiv devinin İzmir'deki fabrikası tamamlanma noktasında: Nisan'da üretim hedefleniyor

UMUT AKYÜREK YORUMUYLA DUYGULARA HÜKMEDİYOR “BEN ÖLEM YAR”

Alaşehir'deevde yangını: 1 kişi hayatını kaybetti

Yağış bereketi barajı doldurdu… Balıkçının yüzü güldü!

OKUL GÜVENLİĞİ, DİSİPLİN VE VELİ SORUMLULUĞU HAKKINDA GENEL TALİMAT VE DUYURU

SARUHANLI’DA EĞİTİM VE GÜVENLİK MASAYA YATIRILDI

Magnesia FK'nın yıldız golcüsü Yasin Deniz Er Galatasaray'da!..

Polis memurunun kızı babasına ait silahla kendini vurdu

Kayıp olarak aranan 16 yaşındaki Feyza, ölü olarak bulundu

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 2.06.2016 19:31:37 0
Tarih: 02.06.2016 19:31 Güncelleme: 02.06.2016 19:31
Haberi Sesli Oku