Çukurbağ Spor Tesisi'ne merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismi verildi
Manisa'nın sevilen siyasetçilerinden ve geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek'in ismi Kula'da yaşatılacak.
Kula Belediyesi'nin Temmuz ayı meclis toplantısında alınan kararla, Zaferiye Mahallesi'nde bulunan ve halk arasında "Çukurbağ" olarak bilinen spor tesisi ve sosyal alanın adı, "Mimar Ferdi Zeyrek Spor ve Sosyal Tesisleri" olarak değiştirildi.
Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez, alınan kararla ilgili yaptığı açıklamada, "Merhum Başkanımız Mimar Ferdi Zeyrek'in adını ilçemizde yaşatmak istedik. Zaferiye Mahallemizde yer alan, içerisinde halı saha, sosyal tesis ve park alanı bulunan bu önemli tesisin isminin, değerli başkanımızın adıyla anılması bizler için büyük bir onurdur. Bu önerimiz, meclis üyelerimizin oy birliğiyle kabul edildi. Tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum," ifadelerini kullandı. Manisa'da önemli projelere imza atan ve kısa süre önce kaybettiğimiz Mimar Ferdi Zeyrek'in ismi, bu kararla birlikte Kula'da kalıcı olarak yaşatılmış olacak. Tesiste gerçekleştirilecek sportif ve sosyal etkinliklerle, Zeyrek'in kent yaşamına kattığı değerler gelecek nesillere aktarılacak.



Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Büyükşehir, Saruhanlı’da Temiz Çevre için Görev Başında… İşletmeye Cezai işlem uygulandı

Genç sporcu evinde ölü bulundu

Park halindeki otomobilin üzerine ağaç devrildi

Manda yoğurdu satma bahanesiyle yaşlıları 'tırnakçılık'la dolandırdı

Kömür yüklü tır alev aldı

Muradiye Fidanlığı geleceğe nefes olmaya devam ediyor

İki Kez Uzatmaya Giden Tarihi Maçın Galibi Turgutlu Belediyesi

ŞEHZADELER BELEDİYESİ KADINLAR İÇİN EL SANATLARI ATÖLYESİ DÜZENLEDİ

Meyve yüklü tır devrildi

Saruhanlı'da 53 yıldır Dayıbaşılık yaparak karşılıksız aracılık hizmeti veriyor

Otomobil ile otobüs çarpıştı: 1'i ağır 3 yaralı

İki gündür kayıp Alzheimer hastası yaşlı adam makilik alanda ölü bulundu

Telefon dolandırıcıları yakalandı

Hijyen kurallarına uymayan işletme mühürlendi

Traktör devrildi: 1 yaralı

Takla atan Tofaş'ın sürücüsü hayatını kaybetti

Refüje giren otomobilde 5 kişi yaralandı

Kaldırıma çarpıp devrilen motosiklette 2 kişi yaralandı

Çocukların kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

TBMM Engelli Bireyler Komisyonu, Kula Gençlik Kampı’nda engelliler ve aileleriyle buluştu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 2.07.2025 11:05:00 611 0
Tarih: 02.07.2025 11:05 Güncelleme: 02.07.2025 11:08
Haberi Sesli Oku