SARUHANLI - Konvoy eşliğinde kalabalık bir partili gurubuyla Saruhanlı MHP İlçe Teşkilatına ziyaret eden MHP Manisa Milletvekili aday adayı Cem Çöllü'yü Saruhanlı MHP İlçe Başkanı Mustafa Güvenç'in yanısıra İlçe yönetimi, Kadın Kolları ilçe yönetimi ve kalabalık parti gurubu karşıladı.

Cem Çöllü İlçe Teşkilatından partililere hitaben yaptığı konuşmasından, AK Parti iktidarının yaptığı girişimlerin vatanın bölünmez bütünlüğünü zedelendiğini dile getirerek, Türk milletinin MHP teşkilatına ihtiyacı olduğunu söyledi.

Çöllü şunları kaydetti; Ülkemizin içinde bulunduğu durum hepimizin malumudur. Televizyonları açtığımızda AKP iktidarının neler yaptığını her gün canlı olarak izlemekteyiz. Vatan, Millet, Mukaddesat, Kitap, Allah kelimeleri kimsenin itiraz edemeyeceği muteber kelimelerdir. Fakat bugün ülkemize baktığımızda bu kelimelerin arkasına sığınıp, bir memleket kadar gelişen ihtiraslarını, kendi çıkarları uğruna kullanan bir iktidarla karşı karşıyayız. Bunun yanında bu iktidar Türkiye'yi, vatanın bölünmez bütünlüğünün tartışıldığı, başkanlık sisteminin tartışıldığı, ülkenin eyaletlere bölünüp bölünmeyeceğinin tartışıldığı, güneydoğu bölgesinde özerk bir devletin kurulup kurulmayacağının tartışıldığı bir döneme itmiştir. Dolaysıyla TBMM'nin ve bu ülkenin hiçbir zaman ülkücülere, ülkücü hassasiyete ve MHP'ye bu kadar ihtiyacı olduğu bir dönem olmamıştı. Onun için ben de, bu hareket ile doğmuş, Allah'ın izniyle de bu hareket yolunda ölecek bir kardeşiniz olarak bu kutlu yola baş koydum. Ülkücülük demek vatan, millet, bayrak uğruna can vermek demek,  Türk milletinin en buhranlı dönemlerinde Dedem Korkut Han gibi ortaya çıkıp milletimize yıldız olabilmek demektir. Ben de ülkücü hassasiyeti çocukluk yaşlarından beri taşıyan birisi olarak bu göreve talip oldum. Cenab-ı Allah izin verirse, kahramanlar yetiştirmiş Manisamızı layıkıyla temsil edebileceğime inanıyorum.”

İlçe Başkanı Mustafa Güvenç de Cem Çöllü'nün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek tüm Saruhanlı olarak yanında olduklarını söyledi.



“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 3.03.2015 14:22:16 1615 0

Tarih: 03.03.2015 14:22
Haberi Sesli Oku

Politika

Politika Haberleri
28.06.2025 17:34:00