Çocuklarının gözünün önünde cinayet işlemiş

Adana’da eski baldızını ağır yaralayıp sevgilisini de öldüren şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Saldırganın, çocuklarının gözü önünde cinayet işlediği ortaya çıktı.

Yüreğir ilçesine bağlı Atakent Mahallesi’nde iddiaya göre, Murat Kebude iki çocuğuyla birlikte evine çıkarken teyzeleri Deniz Tuncel ile karşılaştı. Karşılaşma sonrası iki taraf da birbirini görmezden gelerek ilerledi, Murat Kebude ise çocuklarıyla evine çıktı.

Bir süre sonra Deniz Tuncel’in sevgilisi Şahan Uğurlu, Murat Kebude'nin evine geldi. Şahan Uğurlu, "Benim sevgilimle ileri geri konuşmuşsun" diyerek tartışma başlattı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken Murat Kebude çocuklarının gözü önünde av tüfeği ile Şahan Uğurlu'ya ateş açtı. Uğurlu göğsünden ve ayağından vurularak yere yığıldı. Çocuklarını alıp evden çıkarken teyzeleri Deniz Tuncel’i de görünce ona da ateş açıp göğsünden yaraladı. Her iki yaralı da hastaneye kaldırılırken Şahan Uğurlu yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tuncel’in ise hastanede tedavisi devam ediyor.

Ardından Murat Kebude, çocuklarıyla birlikte aracına binerek babasının Sarıçam ilçesine bağlı Büyük Baklalı Mahallesi’ndeki evine gitti. Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Murat Kebude’nin babasının evine gittiğini belirledi. Ekipler söz konusu eve giderek Kebude’yi yakaladı.

Emniyetteki ifadesinde Murat Kebude, "Çocuklarım vardı yetim kaldılar, keşke böyle bir olay yaşanmasaydı, pişmanım" dedi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öte yandan Murat Kebude ve Sevil Tuncel çiftinin 2023 yılının Aralık ayında anlaşamadıkları için boşandığı öğrenildi.



Üzerine ağaç devrilen İbrahim Yıldız'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi

Motosiklet tıra çarptı: 1 ölü

Yunusemre'den yapay zeka söyleşisi

Akhisar altyapısı milli takım kapısında

‘Tarihi Kentin Umutlu Çocukları’ Kula-Salihli UNESCO Jeoparkı'nda buluştu

Demirci’de atıl araziler tarıma kazandırılıyor

Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter, annesini öldürmekten tutuklandı

Hastanede çevre düzenlenesi

Saruhanlı Belediyesi "Belen Yolu" İçin 9 Mahallede Pilav Hayrı Düzenlendi

KÖY OKULLARINA KİTAP DESTEĞİ: TDED MANİSA ŞUBESİ NURİYE MAHALLESİ’NDEKİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Muhtarlardan Başkan Cıllı'ya teşekkür ziyareti

Nilgün’den Butik” hizmete girdi

Deprem Simülasyon Tırı Saruhanlı’da Öğrencilerle Buluştu

Saruhanlı'da Elektrik Kesintisi...

Entübe edilmişti... Hastaneden Gülşah Durbay ile ilgili yeni açıklama!

Saruhanlı Belediyesinden Mahallelere Plastik Masa Desteği

Yapay zekanın "dijital Türkiye" yolunda lokomotif güç olması bekleniyor

Anne-kıza 2 yıl arayla kalp kapağı ameliyatı

Altınordu’da hedef ilk galibiyet

Uyuşturucu taciri jandarmadan kaçamadı

İsrail'in rahat durmaya niyeti yok: Lübnan'ı bir kez daha vurdular

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 31.05.2024 11:10:00 1423 0
Tarih: 31.05.2024 11:10 Güncelleme: 31.05.2024 11:10
Haberi Sesli Oku