Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,16% 0,08
  • EURO

    38,11% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2913,97% -0,65
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64

Çocuklar Salatacı'nın Yolunu Kesti

Çocuklar Salatacı'nın Yolunu Kesti

AYDINLAR - Manisa İl Genel Meclisi'nin Ak Parti'li üyesi Mehmet Salatacı, ziyaret ve incelemelerde bulunmak amacıyla gittiği Saruhanlı'nın Aydınlar köyünde, yolunu çevirerek kendisinden çocuk oyun parkı isteyen köylü çocukların bu isteklerini

Köylerine Park İsteyen Çocuklar

İl Genel Meclisi Üyesinin Yolunu Kesti

 

AYDINLAR - Manisa İl Genel Meclisi’nin Ak Parti’li üyesi Mehmet Salatacı, ziyaret ve incelemelerde bulunmak amacıyla gittiği Saruhanlı’nın Aydınlar köyünde, yolunu çevirerek kendisinden çocuk oyun parkı isteyen köylü çocukların bu isteklerini yerine getirme sözü verdi.

 

Manisa İl Genel Meclisi’nin Ak Parti’li üyesi Mehmet Salatacı, İl Özel İdaresi’nin köylerde yürüttüğü çalışmaları incelemek için gazetecilerle birlikte Saruhanlı’nın Aydınlar köyüne gitti.

 

Burada köye ulaşım sağlayan yolun viraj kısmındaki genişletme çalışmalarını inceledikten sonra Köy muhtarı Şaban Kazak ile birlikte köye geçen Salatacı’nın yolunu, köy meydanında bekleyen çocuklar çevirdi.

 

Yaşları 4 ile 10 arasında değişen yaklaşık 15 çocuk, otomobilinden inerek yanlarına gelen Salatacı’ya, köylerinde oyun oynayabilecekleri park olmadığını, bu nedenle köylerine çocuk oyun parkı kurulmasını istediklerini söyledi.

 

Daha sonra devreye giren Köy Muhtarı Şaban Kazak ise, ilçeye 27 kilometre uzaklıkta bulunan 270 nüfuslu köylerinde 50’ye yakın çocuk bulunduğunu ifade ederek, çocukların zaman zaman kendisinden de park istediklerini, köylerine bir adet çocuk oyun parkı kurulmasının çocukları sevindireceğini kaydetti.

 

Meclis üyesi Salatacı ise, İl Özel İdaresi olarak köylerin her türlü sorunlarıyla ilgilendiklerini, nüfus yoğunluğuna göre köylere çocuk oyun parkı ve hatta oturma grupları bile verdiklerini dile getirdi.

 

Her köye çocuk oyun parkı verilmesinin mümkün olmadığını, bazı köylerin nüfus yetersizliğinden park alamadığını ifade eden Salatacı, “Aydınları köyümüze de sanıyorum bu sebepten dolayı çocuk oyun parkı verilmemiştir. Ancak buradaki çocukların bu isteğini geri çevirmek olmaz. Çünkü onlar bizim yarınlarımız, geleceğimiz. Çocuklarımızın bu talebini İl Genel Meclisi Başkanımız Hayrullah Solmaz’a ileteceğim. Hayrullah bey’in bu konuya duyarsız kalmayacağını biliyorum. İnşallah önümüzdeki aylarda Aydınlar köyüne çocuk oyun parkının açılışına geliriz” diye konuştu.

 

Muammer Kökcüoğlu



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor