Anahtar Kelimeler: ÇOCUK GENÇLER PARKURU DÜZENLENDİ

  Son Dakika

SARUHANLI - Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, (Covid-19) tedbirleri kapsamında uzun süre evde kalan 18 yaş altı çocuk ve gençler için Cumhuriyet Meydanı'nda sosyal mesafe ve hijyen tedbirleri altında spor parkuru düzenledi. Enerjiyi atmak ve güzel vakit geçirmek amacıyla düzenlenen etkinliğe katılan çocuk ve gençlere kitap hediye edildi.

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı 20 antrenör ve 25 güvenlik görevlisi etkinlikte görev aldı. Çocuk ve gençler, sporla dolu keyifli dakikalar geçirirken, yapılan organizasyondan dolayı mutlu olduklarını belirttiler.

ÖZTÜRK: "SPOR YAPAN ÇOCUK MUTLU VE SAĞLIKLI OLUYOR"

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, yeni normalleşme takvimine göre belirlenen kurallar çerçevesinde hareket ederek, vatandaşları sporla buluşturmaya devam ettiklerini söyledi. Bu süreçte daha önce 'balkonda spor' etkinliği düzenlediklerini hatırlatan Öztürk, bu kez de çocuk ve gençler için spor panayırına benzer bir etkinlik gerçekleştirdiklerini kaydetti. Öztürk, sporun çocuk ve gençlerin  sağlıklı büyümesi ve gelişmesinde önemli rol oynadığını belirterek, "Bağışıklık sistemini ayakta tutan en önemli faktörlerden biri de spor yapmaktır. Bilindiği gibi salgın nedeniyle evde kalan çocuk ve gençlerimiz bir süre 'hareket eksikliği' yaşadı. Bu hareketsizliğin bağışıklık sistemini olumsuz etkileme ihtimaline karşı böyle bir organizasyon planladık. Tabi ki bunu sağlık tedbirleri çerçevesinde, uzman antrenörlerimiz eşliğinde yaptık. Spor yapan çocuk, mutlu, başarılı ve sağlıklı oluyor. En değerli varlıklarımızın spor yaparken yaşadığı mutluluğu ve heyecanı görmek bizleri oldukça mutlu etti. Bakanlığımız himayesinde halkımızın spor yapması için gereken neyse yapmaya hazırız" diye konuştu.



Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

Saruhanlı'dan İzmir’e su aktarımına tepki: Kaderimizle oynamayın, günahtır!

Yunusemre 100. Yıl Meydanı’nda iftar sofrası kurdu

Yunusemre’de Ramazan Çarşısı kuruldu

Gölmarmara'da 2 bin kişilik iftar sofrası

Manisa Büyükşehir’de en düşük maaş 42 bin lira oldu

Lavender Robotics İtalya'dan 2 ödülle döndü

Soma davasına savcılık mütalaasını verdi

Ege'de korkulan oldu! Profesör tehlikenin geldiğini açıkladı

Baba dediği kişi gerçek babasının katili çıktı! Gerçeği DNA testiyle çıktı

Evlerde Ramazan hazırlıkları başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 11.06.2020 11:17:00 833 0

Tarih: 11.06.2020 11:17

Haberi Sesli Oku