Tarih: 12.04.2013 17:01

Cirit Yarışmasında Birinci Oldu

Facebook Twitter Linked-in

CİRİT ATMA YARIŞMASINDA BİRİNCİ OLDU

 

SARUHANLI - Saruhanlı Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Gençlik Hizmetleri ve Spor Manisa İl Müdürlüğü’nce düzenlenen atletizm müsabakalarının cirit atma dalında il birincisi olan lise öğrencisi Mehmet Manyas’ı ödüllendirdi.

 

Kaymakam Otcu, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi 11/C sınıfı öğrencisi Manyas’ı başarısından dolayı tebrik ederek kendisine eşofman takımı hediye etti.

 

Cirit’in farklı bir spor dalı olduğunu ifade eden Otcu, “Sporda her şeyi futbol olarak görmemeliyiz. Futbolun dışında çok spor dalı var. Ata sporlarımız var. Bu bakımdan bu öğrencimizi farklı ve güzel bir spor dalı ile uğraştığı ve Manisa’da birinci olduğu için kutluyorum. Bütün insanlarımızı bu vesile ile sadece sporu seven değil, spor yapan insanlar olmaya davet ediyorum. Sporu hem sevelim hem yapalım.”

 

Mehmet Manyas ise başarısında kendisini çalıştıran Beden Eğitim Öğretmeni Pınar Cantez’in büyük emeğinin olduğunu ifade etti.

 

Manyas, 12 sporcunun katıldığı cirit atma yarışmasında, 37 metre 51 santimetrelik atışıyla il birincisi olarak madalya kazandığını belirtti.

 

Muammer Kökcüoğlu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —