Reklam
Cinayet! Müşterisini evine bırakan berber sırtından vuruldu

Cinayet! Müşterisini evine bırakan berber sırtından vuruldu

Antalya'da 24 yaşındaki berber Furkan Şahin, tıraş ettiği son müşterisini otomobiliyle evine bıraktığı sırada kimliği belirsiz kişi tarafından tabancayla ateş edilmesiyle sırtından vurularak öldürüldü.

Antalya'da sokak ortasında cinayet işlendi..

Gece saatlerinde Muratpaşa ilçesi Yeşilbahçe Mahallesi, 1456 Sokak üzerinde meydana gelen olayda berber Furkan Şahin, son müşterisini tıraş ettikten sonra evine bırakmak için otomobiliyle yola çıktı.

Şahin, Yeşilbahçe Mahallesi'nde müşterisini bıraktığı sırada bir otomobilden rastgele ateş edilmeye başlandı.

Sırtından vurulan berber hayatını kaybetti

Tabancadan çıkan mermilerden biri Şahin'in sırtına isabet etti. İhbarla olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekibi, Furkan Şahin'in hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Furkan Şahin'in cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Saldırgan aranıyor

Sabah saatlerinde morga gelen Şahin'in yakınları, cenazeyi alarak defnetmek üzere Ermenek Mezarlığı'na götürdü.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri de olayla ilgili çalışma başlattı.



MHP Saruhanlı’da Sadullah Kılınç ve Yönetimi Mazbatasını Aldı

Reklam
https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Reklam
Asayiş 29.09.2023 17:42:00 0
Reklam
Reklam
Tarih: 29.09.2023 17:42 Güncelleme: 29.09.2023 17:42
Haberi Sesli Oku