Anahtar Kelimeler: CİHAN YAPACAK

DİZİ - Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksüyon şirketi Endemol Shine Türkiye´nin üstlendiği, başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban, Barış Falay ve Mine Tugay´ın paylaştığı ?Paramparça´nın, dün akşam (17 Ekim) yayınlanan 76´ncı bölümü de heyecan dolu gelişmelere sahne oldu. 

SELMA GELDİ, DENGELER DEĞİŞTİ

Cihan´ın teknesini havaya uçurup, bir çocuğun ölümüne sebep olmakla suçlanan Harun, ifadesini verdikten sonra serbest kaldı. Kendisini ihbar edenin Ozan olduğunu öğrenince de büyük bir şakınlık yaşadı. Dilara, Harun´dan Maide Hanım´ı ihbar etmesini istedi. Dilara´nın bu konudaki kararlılığını gören Harun, Maide Hanım´ı ihbar etti. Cansu´ya motosiklet çarptı. Burhan Bey´in hastaneye yetiştirdiği Cansu´nun hastalığıyla ilgili endişeler, burada yeniden su yüzüne çıktı. Maide Hanım ve Burhan Bey, Cihan´a karşı birleşti. Hazal, Cansu´lara gitti. Geçmişin kırgınlıklarını unutan iki kardeş sevgiyle ve hasretle birbirlerine sarıldı. Mithat ile Hazal arasındaki duygusal yakınlaşma daha da arttı. Selma, Cihan´ın karşısına çıktı, Harun´un kocasının hayatını mahvettiğini söyledi ve onu bitirmek için işbirliği teklifinde bulundu. Cihan, Selma´ya güvenmedi. Selma bu kez, Harun´un ofisine gitti, Cihan´ın kendisine iş teklif ettiğini söyledi. Harun, Cihan´a karşı kendi tarafında olması için Selma´yla anlaştı. Selma, Harun´la imzaladığı sözleşmeyi Cihan´a gösterdi. Ardından Cihan´ı evine davet etti ve Harun´un yaptığı kirli işlerle ilgili belgeleri gösterdi. Cihan, Selma´nın anlatıklarından etkilendi. Deniz, annesinin ölümüne Burhan Bey´in sebep olduğunu öğrendi. Hazal´dan şüphelenen Ozan, onu takibe aldı. Hazal´ın telefon konuşmalarını dinleyen Ozan, Hazal, Maide Hanım´la konuştuğu sırada Cihan´a haber verdi. Cihan ve Ozan, Hazal´ın Özgür´ü öldürdüğünü, Maide Hanım´ın da ona şantaj yaptığını öğrendi.

Paramparça´nın 76´ncı bölümündeki bu sahneler #kardeşizbiz hashtag´iyle sosyal medyada da çok konuşuldu.

HEYECAN DAHA DA ARTIYOR

Hazal´ın cinayet işlediğini öğrenen Cihan´ın tepkisi ne olacak? Cihan, Maide Hanım´lanasıl karşı karşıya gelecek? Selma´nın gelişi, Cihan ile Harun arasındaki dengeleri nasıl değiştirecek? Harun´un Dilara´ya verdiği günlüğü bulan Asuman ne yapacak? Cansu´nunhangi yalanı ortaya çıkacak? Burhan Bey, Özkan´dan ne isteyecek? Tüm bu sorular ve daha fazlası, ?Paramparça´nın 24 Ekim Pazartesi akşamı, saat 20.00´de Star´da ekrana gelecek 77´nci bölümünde yanıt bulacak. Heyecanın daha da artacağı ve yine nefeslerin tutularak izleneceği yeni bölümde, birbirinden çarpıcı gelişmeler yaşanacak. 



Şehzadeler ilçesi Karaoğlanlı Mahallesi menşeli, "Altınbaş Kavunu" olarak bilinen kavun kendine has özellikleriyle öne çıkıyor.

Manisa'da Altınbaş Kavununda hasat başladı

18 yaşındaki Afgan uyruklu genç bir kadın, evinde yakınları tarafından ölü bulundu.

Genç Kadın Evinde Ölü Bulundu

Kütahya’nın Gediz İlçesinde bu yıl 21. Düzenlenen Tarhana Festivali görkemli bir törenle açıldı.

21. GELENEKSEL GEDİZ TARHANA FESTİVALİ COŞKULU BİR TÖRENLE AÇILDI

Akçaalan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği birlik ve beraberlik yemeğine katılım yoğun oldu.

GEDİZ AKÇAALANLILAR BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİNDE 3. KEZ BULUŞTU

Kazara sürücü anne ile çocuğu yaralandı.

Trafik kazası: 14 yaşındaki kızı hayatını kaybetti

Boşandığı eşiyle aynı evde yaşayan kadın, eski kocası tarafından defalarca bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Bir kadın, boşandığı eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü

Dikkatsizlik sonucu iki araç kavşakta çarpıştı.

Kavşakta çarpışan iki otomobil hurdaya döndü: 5 yaralı

Yeni düğün yapan teknik direktör Hüseyin Cumhur Acar'dan haber alamayan ailesi kayıp başvurusunda bulundu.

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı’nın Bedeller Mahallesi sakinlerinden ALİ KOYUNCU vefat etti.

VEFAT ve BAŞSAĞLIĞI…

Solunum yetersizliği nedeniyle 3 gündür yoğun bakımda olan CHP'nin eski Genel Başkanı Altan Öymen, hayatını kaybetti.

Altan Öymen hayatını kaybetti

Jhon Duran'ı kadrosuna katan Fenerbahçe'de Youssef En-Nesyri'nin ayrılık ihtimali yükselmişti.

Fenerbahçe'ye piyango vurdu! Yıldız oyuncuya öyle bir talip çıktı ki...

Son dakika... Murat Çalık hastanenin 1. katından 11.katına alındı.

Murat Çalık hakkında şoke eden karar!

bir süredir mücadele ettiği hastalık sonucu vefat eden eski belediye başkanlarından Muhittin Dalgıç’ın kardeşi Zahir Dalgıç toprağa verildi.

Zahir Dalgıç son yolculuğuna uğurlandı

Yuntdağı Ortaköy’de düzenlenen turnuvaya 14 ilden yaklaşık 500 sporcu katıldı.

Tekvando kulüplerarası minikler turnuvası başladı

Beyaz eşya alışverişi yapan onlarca vatandaş mağdur: Mağaza kapalı, ürünler ortada yok

Düğün arifesinde büyük şok: Ürün de yok muhatap da

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

Manisalı 15 Temmuz gazisi o geceyi anlattı

Memur-Sen'den 15 Temmuz vurgusu

Saruhanlı’da orman yangınlarına karşı önlem ziyaretleri

Manisa'da 'Paranın doğduğu kent' UNESCO listesinde

Kırkağaç'ta 38. dönem uzman erbaşlar yemin etti

Serdar Kabaş’ın acı günü

MasterChef 2025’te ana kadro heyecanı! Kıyasıya mücadele de önlüğün ilk sahibi belli oldu

Kıbrıs gazisi Manisa’da törenle toprağa verildi

Manisa’da 4 stratejik yatırıma devlet desteği

Eş katiline 'İyi Hal'le ödül gibi ceza

Genç yaşta kalbine yenildi

Minik Deniz'den şehit babasına son bakış

Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Fikret Mangura son yolculuğuna uğurlanıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 17.10.2016 14:33:44 1102 0

Tarih: 17.10.2016 14:33 Güncelleme: 17.10.2016 14:33
Haberi Sesli Oku

Sanat

Sanat Haberleri
21.07.2025 11:49:00