Tarih: 23.09.2016 19:14

CİHAN DÖNÜYOR, HARUN ÖFKEDEN ÇILDIRIYOR

Facebook Twitter Linked-in

DİZİ - Dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye´nin yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Barış Falay ve Mine Tugay´ın paylaştığı ?Paramparça´ 73´üncü bölümü ile ekrana gelecek.

Yönetmenliği Altan Dönmez´e, senaryosu Ayfer Tunç´a ait olan ?Paramparça´nın 26 Eylül Pazartesi günü saat 20.00´de yayınlanacak yeni bölümünde Cihan´ınİstanbul´a dönmesiyle dengeler değişecek. 

CİHAN ARTIK İSTANBUL´DA

Rahmi Bey´in cesedini teşhis etmek için İstanbul´a dönen Cihan gördüğü karşısında şaşkına döner. Maide, Cihan´ı öldürmek için planladığı tekne patlamasından Cihan´ın sağ kurtulduğunu ama bir çocuğun ölümüne sebebiyet verdiğini öğrenir. Öte yandan, Ozan´ın tuzağına düşen Maide, bu işte Hazal´ın da parmağı olduğunu düşünmektedir.

ASUMAN SİNSİCE İLERLİYOR

Hazal´ın zayıf noktalarını keşfeden ve onu avucunun içine alan Asuman, Dilara´nın can düşmanı Candan ile de bağlantıdadır. Harun´un aşırı kıskançlığı ve verdiği tepkiler Dilara´yı ürkütmeye başlamıştır. Dilara ile Cihan´ın buluşması, Asuman´ın Dilara´nın hayatını karıştırmak için bulunmaz fırsattır.

CANSU´NUN NESİ VAR?

Cansu´nun hamileliği herkesi çok sevindirir; ama doktoru durumdan endişelidir. Deniz, doktordan duydukları karşısında sarsılırken Cansu, Cihan´a kendisini affettirmenin yollarını aramaktadır. Ozan bir plan yapar ve Cansu çok özlediği babasının karşısına çıkar. Deniz´in babası Burhan da Özkan üzerinden başka bir hesap içerisindedir?




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —