MANİSA - Aydem Perakende ve Gediz Perakende, Ziraat Bankası ile imzaladıkları protokol kapsamında çiftçilere elektrik borçları için 60 ay vadeli ve 10 milyon liraya kadar sıfır faizli kredi verecek. Bu kapsamda elektrik borcu faizlerinin %50’si silinerek, çiftçilere ve tarımsal sulama birliklerine destek sağlanacak.

Tarım sektörünün gelişmesi yönünde sürdürdüğü faaliyetler ile her zaman çiftçinin yanında olan Aydem Perakende ve Gediz Perakende, Ziraat Bankası ile yapmış olduğu iş birliğiyle, birikmiş elektrik borcu faizlerinin %50’sini silerek çiftçilere destek olacak.

Cumhurbaşkanı Kararı’yla 18.08.2022 tarihli Resmi Gazete‘de yayımlanarak yürürlüğe giren tebliğ kapsamında, Ziraat Bankası tarafından kullandırılacak “Tarımsal Üretime Dair Düşük Faizli Yatırım ve İşletme Kredisi” ile çiftçiler ve sulama birlikleri, geçmiş dönem elektrik borçları için faizsiz beş yıl vadeye kadar ödeme imkanı ve yeni dönem elektrik borçları için de faizsiz, bir yıl vadeye kadar ödeme fırsatından faydalanabilecek.

Bu fırsattan faydalanmak isteyenlerin,  Aydem Perakende ve Gediz Perakende Müşteri İlişkileri Merkezlerinden Tarımsal Elektrik Borcu Kapama Bildirim Formu’nu temin ederek Ziraat Bankası şubelerine başvurmaları gerekiyor.



Eşiyle kavga etti, otomobiliyle birlikte kendini ateşe verdi

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Ekrem Başkan Sahada: Yatırımlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

2. GELENEKSEL DEVE GÜREŞİ FESTİVALİ İZMİR BAYINDIR ÇIRPI’DA COŞKUYLA GERÇEKLEŞECEK

Erhan Dumlu, İYİ Parti’den Manisa İl Başkan Adaylığını Açıkladı

Saruhanlı'da vefat...

Sokak ortasında silahla başından vurulmuş halde bulundu

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Saruhanlı’da 102. Yıl Coşkusu

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Perşembe günü görev yapacak doktorlar

SARUHANLI’DA CUMHURİYETİMİZİN 102. YILDÖNÜMÜNE YAKIŞIR BİR KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ

Paşaköy FK gücüne güç kattı

Gebze'de 6 katlı bina çöktü! Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi

Polisten 750 metre kaçtı, 40 yıl hapisle aranan firari çıktı

Silahlı saldırının faili tutuklandı

Pazarda kaybolan 15 yaşındaki çocuktan 21 gündür haber alınamıyor

Korkunç kaza: Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

Kendisine silah doğrultan adamın üzerine yürüyüp bıçakla öldürdü

Manisa’da 5 yıldır firari olan şahıs yakalandı

Motosiklet kazası: 1 ağır yaralı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 27.10.2022 10:21:00 1169 0
Tarih: 27.10.2022 10:21 Güncelleme: 27.10.2022 10:21
Haberi Sesli Oku