Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,16% 0,08
  • EURO

    38,11% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2913,97% -0,65
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64

Çiftçiye Yarı Fiyatına Ekipman

Çiftçiye Yarı Fiyatına Ekipman

SARUHANLI - Saruhanlı İlçesinde "Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı" kapsamında yüzde 50 hibe destekli makine ve ekipman alımları müracaatları başladı.

ÇİFTÇİYE YARI FİYATINA EKİPMAN

 

SARUHANLI - Saruhanlı İlçesinde “Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı” kapsamında yüzde 50 hibe destekli makine ve ekipman alımları müracaatları başladı.

 

Saruhanlı Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, “Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı”ndan faydalanmak isteyen üreticilerin müracaatlarının alınmasına başlandı.

 

Çiftçi kayıt sistemine kayıt olan gerçek kişiler, tüzel kişiler, şirketler ve tarımsal amaçlı kooperatifler ve birliklerin başvurabileceği yatırım programının müracaatları 1 Ağustos günü mesai bitiminde sona erecek. Yapılacak değerlendirme sonucunda bütçe imkanları çerçevesinde tespit edilen başvurulara yüzde 50 hibe desteği verilecek.

 

Başvuru sahiplerine sunulan 27 adet makine ekipman seçeneği arasında pülverizatör, zeytin hasat makinesi, balya makinesi, pamuk toplama makinesi, mibzer, patates söküm makinesi ve el traktörü gibi ekipmanlarda yer alıyor.

 

Söz konusu kampanya, kırsal alanda ekonomik ve sosyal gelişime katkı sağlamak için belirlenmiş makine ve ekipman alımlarını desteklemek amacıyla yürütülüyor. Başvurular Gıda Tarım Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’ne yapılabiliyor.

 

Muammer Kökcüoğlu



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor