Anahtar Kelimeler: 0

ÇİFTÇİYE KREDİ MÜJDESİ

 

ANKARA - Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, hayvan yetiştiricileri ile tarımsal üretim yapanların kullanacağı düşük faizli yatırım ve işletme kredilerinin üst limitlerini açıkladı.

 

Bakanlık'tan yapılan yazılı açıklamada, üreticilerin finansman ihtiyaçlarının uygun koşullarda karşılanması için 2004'ten itibaren kullandırılan düşük faizli kredi uygulamasına, 2013 yılında da devam edileceği, toplam 24 kalemde birçok tarımsal faaliyet alanını kapsayan uygulama ile üreticinin gelir seviyesinin yükseltilmesinin hedeflendiği belirtildi.

 

İşletme ve yatırım kredilerinin üst limitleri hakkında bilgi verilen açıklamaya göre, kredi üst limiti damızlık süt sığırı yetiştiriciliğinde 20 milyon lira, damızlık etçi sığır, damızlık düve ve kanatlı sektörü damızlık yetiştiriciliğinde ise 7,5 milyon lira olarak uygulanacak.

 

Küçükbaş hayvan, su ürünleri yetiştiriciliği, yurt içi sertifikalı fidan kullanımı, iyi tarım ve organik tarım uygulamalarında 5 milyon lira olarak belirlenen kredi üst limiti, büyükbaş hayvan yetiştiriciliği, büyükbaş hayvan besiciliği ve kanatlı sektöründe 3 milyon lira olacak.

 

Haber Merkezi



Saruhanlı’da Yağış Hasarına Hızlı Müdahale

Psikolojik Danışman Hilal Feyza Kartal: “Okullara yansıyan şiddet toplumsal ruh sağlığının alarmıdır”

Üniversite hocasını maganda kurşunu canından etti

ŞEHZADELER’DE DOĞASEVERLER YÜRÜYÜŞTE BULUŞTU

Şampiyonluk Yolunda Büyük Başarı: Turgutlu Belediyespor İkinci Yarıda Fark Yarattı

TİLKİSÜLEYMANİYE ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDEN MESİR’E ANLAMLI HAZIRLIK

“İnsan Ektik Tarlalara”: Gülperi Öztürk’ten Depremin Yüreğe Kazınan Ağıdı

MÜZİĞİN HOCALARI AVRUPA YOLLARINDA

Saruhanlı'da vefat...

Kahramanmaraş okul saldırısında can kaybı arttı

Otomobiller çarpıştı: 4 kişi yaralandı

Bir üzücü haber daha! Ayla öğretmenin eşi acı habere dayanamadı

MERT OZAN DÜZ'E TİYATRO SAHNESİNDE DOĞUM GÜNÜ

Koldere Mahallesi’nde Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Bariyere çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

Saruhanlı Belediyesi’nden Halitpaşa Mahallesi’nde Yoğun İlaçlama Seferberliği

Liseli Sude son yolculuğuna uğurlandı

Saruhanlı Belediyesi’nden İlçe Genelinde Yoğun Temizlik Seferberliği

Vincin kırılan parçası konteynerin üzerine düştü, 3 işçi yaralandı

Dr. Deniz Kireç’ten yeni kişisel sergi: “Dreamscapes”

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 21.03.2013 17:49:11 0
Tarih: 21.03.2013 17:49 Güncelleme: 21.03.2013 17:49
Haberi Sesli Oku

Ekonomi

Ekonomi Haberleri