Tarih: 10.05.2012 17:37

Çiftçilere Ücretsiz Reflektör Dağıtıldı

Facebook Twitter Linked-in

ÇİFTÇİLERE REFLEKTÖR DAĞITILDI

 

HACIRAHMANLI - Manisa İl Jandarma Komutanlığı ve Ziraat Odası tarafından düzenlenen “Reflektör Tak, Görünür Ol” kampanyası kapsamında Saruhanlı’ya bağlı Hacırahmanlı Beldesindeki çiftçilere 250 çift reflektör dağıtıldı.

 

Hacırahmanlı Belediye binası önünde düzenlenen törene Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen İlyas Pekdemir, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur, İl Genel Meclisi üyeleri ve çiftçiler katıldı.

 

Manisa İl Jandarma Komutanlığı’nda görevli Jandarma Trafik Tim Komutanı Jandarma Kıdemli Çavuş Osman Tek, burada yaptığı konuşmada traktör kazalarının yüzde 60’ından fazlasının karanlık hava koşullarında meydana geldiğini kaydetti.

 

Kazaları önlemek için İl Jandarma Komutanlığı ve Ziraat Odası işbirliğinde “Reflektör Tak, Görünür Ol” kampanyası düzenlediklerini ifade eden Tek, kampanya kapsamında römorklara takılacak reflektörler sayesinde traktör kazalarının hiç olmamasını veya sadece maddi hasarlarla sonuçlanmasını amaçladıkları dile getirdi.

 

Jandarma Kıdemli Çavuş Tek’in konuşmasının ardından burada hazır bekletilen traktör römorklarına sembolik olarak reflektör takıldı. Protokol üyeleri de ellerine aldıkları matkaplarla reflektörleri römorkun arkasına monte etti. Daha sonra Beldedeki 250 çiftçiye reflektör dağıtıldı.

 

Bu arada etkinlik süresi boyunca Belediye hoparlöründen, vatandaşların trafikte dikkatli olmaları konusunda uyarı anonsları yapıldı. Program, davetlilere ve öğrencilere lokma dağıtılmasıyla sona erdi.

 

Muammer Kökcüoğlu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —