Anahtar Kelimeler: Referandumda Haritası Hazır

SARUHANLI - Cumhuriyet Halk Partisi Saruhanlı İlçe Örgütü 16 Nisan´da gerçekleşecek olan ´Anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı sistemi´ referandumu ´´Referandumda Yol Haritası´´ konulu toplantısı yaptı.

Genişletilmiş İlçe Örgütü toplantısında 16 Nisan´da yapılacak olan referanduma yönelik ilçe örgütü olarak nasıl bir strateji sürdürüleceği görüşüldü.

CHP Saruhanlı İlçe Başkanı Ayşe Sunar toplantının ardından Kardelen Gazetesi Muhabirine yaptığı açıklamada, ?CHP Saruhanlı İlçe Örgütü olarak ´´Referandumda Yol Haritamız´´ konulu toplantımızı yaptık. Görüşlerimizi aktardık. Referandum için bizler hazırız.? Dedi.

CHP İlçe Başkanı Sunar, Tek Adamın Egemen Olacağı Rejime ?HAYIR´ demek için tüm güçleriyle çalışarak yurttaşları anlatacaklarını söyledi.

-Ülkede demokrasi, özgürlük, huzur yok-

CHP´li Sunar, şöyle dedi; ?Yeni anayasa değişikliği ve Başkanlık sistemine ?Hayır? oyu kullanacağız. ?Bu sefer de referandumdan evet çıkarsa terör biter´ diyorlar. Başbakan Yardımcısı tarafından vatandaşlara ?Eğer evet derseniz terör biter´ demek hem vebali çok ağır bir cümle hem de açık bir tehdittir. Bunu asla kabul edemeyiz. AKP´nin uyguladığı politikalar sonucunda vatandaşın cebinde para, evinde ekmek, mahsulüne fiyat yok. Ülkede demokrasi, özgürlük, huzur yok. Bu nedenle AKP´ye de, politikalarına da, dayatmak istediği yeni anayasaya da ?Hayır? diyoruz.?

-Bunun bir rejim değişikliği olduğunu söyledik-

Partilerinin anayasa değişikliği ve başkanlık sistemi konusunda süreç boyunca dik bir duruş sergilediğini anımsatan Başkan Sunar, şunları kaydetti; ?Bunun bir rejim değişikliği olduğunu söyledik. Niçin bu kadar acele edildiğini sürekli sorduk. Demek ki bir an önce rejimi değiştirip, baskı rejimi kurulmak isteniyor. Cumhuriyeti kuran parti, şimdi de Cumhuriyeti kurtarmakla görevlidir.?

-Bu Mesele Türk Halkının meselesidir-

İlçe Başkanı Sunar, ?Bizim oyumuz Hayır´lı bir oydur, Hayırlı oyumuzu anlatmak için ön çalışmalarımızı tamamladık, köy, köy, sokak, sokak gezerek vatandaşlarımıza anlatacağız. Çalışmalarımızda partimizin bayrağını kullanmayacağız. Çünkü bu mesele hepimizin meselesidir, Türk Halkının meselesidir. Elimizde, sadece Türk Bayrağımız olacaktır. Bu referandum Hayır´la sonuçlanacak ve Türkiye´nin önünde yeni bir sayfa açılacaktır. Halkımız referandumda ?Hayır´lı cevabını verecektir, Bunda en küçük bir tereddüdümüz yoktur. Tek adamın egemen olacağı rejim değişikliğine HAYIR ve Yaşasın Parlamenter Demokrasi diyoruz.? Şeklinde konuştu.



Trafik kazası husumete dönüştü: Pompalı tüfekli saldırıda 7 yaralı

Pusu kuran eski koca dehşet saçtı!

Manisa’da kaçak tütün operasyonu

Marketten poşet poşet hırsızlık: Hırsızlık anı kamerada

Soma'da orman yangını kontrol altında

Kundaklayıp kaçtılar kameralardan kaçamadılar

Silahla ateş edip "Her yerde patlatıyoruz" dediler serbest kaldılar

Salihli'de üzerinden metamfetamin çıkan zehir taciri tutuklandı

Evdeyken başına yorgun mermi isabet eden bebek hayatını kaybetti

Fethiye'de silahlı saldırı: 3 kişiyi öldürdü, 2 kişiyi yaraladı! Dehşet saçan saldırgan yakalandı

Bıçak ve tahralı dehşet! Çocuk parkında cinayet!

Cinayet suçundan aranan şahıs yakalandı

Fethiye'de aile katliamı: 3 ölü

Salihli'de yangın felaketinin yaraları sarılıyor

Bir Seçil Erzan vakası da İzmir'de: 300 milyonluk vurgun

Alaşehir’de uyuşturucu tacirlerine operasyon

Saruhanlı'da Emniyet Müdürlüğü'nden elektrikli bisiklet ve motosikletler için önemli uyarı

Kötü koku gelince ortaya çıktı: Boş arazide kadın cesedi bulundu

Silahlı çatışma: 1 ölü, 1 yaralı

Feci şekilde darp edildi, 27 gün sonra yaşamını yitirdi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 17.02.2017 09:08:13 524 0

Tarih: 17.02.2017 09:08

Haberi Sesli Oku