Tarih: 07.10.2022 08:19

CHP’li Başevirgen Meclisten Bir Kez Daha Seslendi ”En Kısa Zamanda Turgutlu İlçemize TÜVTÜRK İstasyonu İstiyoruz”

Facebook Twitter Linked-in

TURGUTLU - CHP’li Başevirgen Meclisten Bir Kez Daha Seslendi ”En Kısa Zamanda Turgutlu İlçemize TÜVTÜRK İstasyonu İstiyoruz”

CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, meclis genel kurulunda Turgutlu halkının büyük mağduriyet yaşadığı TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonu sorununu gündeme getirdi.

“Ne Bakan ne de iktidarın bölge milletvekili bir adım dahi atmadı”

CHP’li Başevirgen, 180 bin nüfuslu Turgutlu ilçesinde araç muayene istasyonu olmadığı için yurttaşların Manisa merkez ve Salihli ilçelerine gitmek zorunda kaldığını söyleyerek, “ Turgutlu’da bir TÜVTÜRK araç muayene istasyonu kurulmasının zorunlu hale geldiğini daha önce de gündeme getirmiştik. İki yıl önce sayın bakan, bakan yardımcısıydı ve konunun değerlendirileceğini söylemişti. Ancak bu güne kadar ne kendisi ne de iktidarın bölge milletvekilleri bir adım atmadı. Vatandaşların mağduriyeti akaryakıta gelen yüksek zamlardan dolayı daha da arttı. Mesafe, zaman, yoğunluk ve araç kusuru nedeniyle tekrarlanan muayeneler yüzünden yurttaşlar büyük sıkıntı yaşıyor. Zaman kaybetmeden Turgutlu ilçemize Bir TÜVTÜRK istasyonu kurulmasını istiyoruz.” Diye konuştu. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —