AKHİSAR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkan Vekili Özgür Özel ve Genel Başkan Yardımcısı Basın Sözcüsü Selin Sayek Böke, partilerinin Akhisar İlçe Teşkilatını ziyaret etti.
CHP Akhisar İlçe Başkanı İsmail Şahin ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer tarafından karşılanan Özel ve Böke, burada basın açıklaması yaptı. İlk olarak söz alan Manisa Milletvekili Özgür Özel, gün içerisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın futbol zirvesinde yaptığı açıklamalara cevap verdi. Erdoğan´ın 7 seçim kaybeden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu´na ´jübile´ çağrısı yapmasını kınadıklarını söyleyen Özel, "Yapacağı benzetme illa spora dair ise o ´bugüne kadar şu kadar maç kazandım´ demesin. 16´sında bir unvan maçı var, dizleri titriyor. Bu maçı kaybettiğinde geçmişte kazandığı maçlardaki mutluluktan kendisi için eser kalmayacağı anlaşılıyor" dedi. 
16 Nisan´da verilecek oy ile inşa edilecek olanın ´müthiş bir demokrasi hikayesi´ olduğunu savunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Basın Sözcüsü Selin Sayek Böke ise, "Bu demokrasi hikayesini bugünden başlattığımız taktirde 17 Nisan´da burada umut olacak, burada özgüven olacak, burada aydınlıklar olacak. Şimdi bize düşen bizi kutuplaştıran, bizi ayrıştıranlara inat, ´biz biriz´ demek, biz siz diyenlere inat, ´biz hepimiz´ hikayesi anlatmak. Ve bunu yaparken de sadece kendimizi yücelten değil, hep birlikte birbirimizi yücelten bir siyasi anlayışını yerleştirmekten geçiyor" diye konuştu.



Saruhanlı'da vefat...

Akciğerdeki hava kaçağı karın bölgesinden alınan dokuyla kapatılarak iyileştirildi

Manisa'da 23 yıllık başkan seçimi kaybetti

Okul Sporları Voleybol Gençler (A) Grup Müsabakaları Manisa’da tamamlandı

Öğrencilerine evinde temizlik yaptıran öğretmene gözaltı

Demirci’de 9 gündür aranan Şerife Çınar’dan acı haber

19 yaşındaki genç kız yaşamına son verdi

Rektör Prof. Dr. Rana Kibar: “MCBÜ, Dijital, Yeşil ve Tam Akredite Bir Üniversite Olarak Gücünü Artırıyor”

25 yaşından büyük aracı olanlar yaşadı: Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor

Demirci’de kayıp kadını arama çalışmaları 7'nci gününde sürüyor

Manisa Ticaret Borsası zeytinde verim ve kaliteyi arttırmak için kolları sıvadı

Elektirik akımına kapılan işyeri ortağı hayatını kaybetti

Salihli'yi fırtına vurdu, ağaçlar devrildi, çatılar uçtu

Turgutlu'da 3 Eve Yıldırım Düştü

Manisa'da cadde ve sokaklar göle döndü, birçok noktayı su bastı

Uzmanında Serviks Kanseri uyarısı

Alkol masasında tartışma kanlı bitti: 1 ölü 2 ağır yaralı

Araç şarampole uçtu: 1 yaralı

Öğrenciler camilerin tarihini yerinde öğreniyor

Manisa’dan Özel Eğitimde Reform Çağrısı: "Sektör Darboğazda, 27 Yaş Sınırı Kalkmalı"

Gülşah Durbay’ın ismi kadın kafede yaşatılacak

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 21.03.2017 08:25:16 814 0
Tarih: 21.03.2017 08:25 Güncelleme: 21.03.2017 08:25
Haberi Sesli Oku