CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Saruhanlı ilçesinde Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarında belediye statüleri ellerinden alınan Mütevelli, Gümülceli ve Koldere mahallelerinde, ?24 Haziran´da CHP iktidarında yapacağımız ilk işlerden biri mahalleye dönüştürülen bu beldelerimize, yeniden kaybettirilen belediye statülerini iade edeceğiz? sözünü verdi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, 24 Haziran seçim çalışması çerçevesinde dün Manisa´nın Saruhanlı ilçesinde vatandaşlarla buluştu. Özel´e, milletvekili adayı Lale Erdoğan Tuncer, İl Gençlik Kolları Başkanı Gülşah Durbay, İlçe Başkanı Zeki Bilgin, ilçe yöneticileri ve çok sayıda partili eşlik etti. Özel ve beraberindekiler ilk olarak pazaryerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler diledi.

ESNAFIN KİRA STOPAJINI KALDIRACAĞIZ

Daha sonra beraberindekilerle Saruhanlı esnafını dolaşan Özel, CHP´nin esnaflara yönelik vaatleri hakkında tek tek bilgi verdi. CHP iktidarında esnafın sorunlarının daha kısa sürede çözülebilmesi amacıyla Esnaf Bakanlığı kurulacağını belirten Özel, ?Esnafın en büyük sorunu olan kira stopajını kaldıracağız. Esnafa ödediği vergi ve prim miktarı kadar sıfır faizli kredi kullandıracağız. Esnafımızın düşük faizli kredilerle dükkan sahibi olmasını sağlayacağız? diye konuştu.

EMEKLİLERE İKİ MAAŞ İKRAMİYE

Özel, daha sonra Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarında belediye statüsünü kaybeden Mütevelli, Gümülceli ve Koldere mahallelerine giderek, burada vatandaşla buluştu. Özel, burada yaptığı konuşmada, ?CHP iktidarında çiftçiye mazotu 3 TL´den vereceğiz. Çiftçinin tarımsal kredi borçlarını sileceğiz. Emeklilerimiz rahat nefes alsın diye Ramazan ve Kurban Bayramı´nda iki maaş ikramiye vereceğiz. En düşük emekli maaşı 1500 TL olacak. Asgari ücreti net 2200 TL´ye çıkaracağız ve asgari ücretten vergi almayacağız. Ayrıca yeşil kartlı olarak bilinen vatandaşlarımıza 1000 TL aile maaşı vereceğiz? ifadesini kullandı.

KAPATILAN BELDELERİ YENİDEN AÇACAĞIZ

Özel, ziyaret ettiği mahallelerde, 2014 yerel seçimleri öncesinde Adalet ve Kalkınma Partisi´nin Manisa´daki tüm belde belediyelerini kapattığını anımsatarak, ?24 Haziran´da CHP iktidarında yapacağımız ilk işlerden biri mahalleye dönüştürülen bu beldelerimize, yeniden kaybettirilen belediye statülerini iade edeceğiz? değerlendirmesinde bulundu.



Tüfekle vurulan 3 çocuk babası hayatını kaybetti

Seyir halindeki minibüsten düşen ebe hayatını kaybetti

Manisa FK-Hatayspor maçının ardından

Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 2 - Hatayspor: 1

Salihi'de Lise Öğrencisi Bıçaklanarak Öldürüldü

Saruhanlılı çiftçiler rahat edecek! Traktörleri artık yüzmeyecek…

Üzüm hasadı başladı, Tariş halen fiyat açıklamadı

Eşinin eski nişanlısını ekmek bıçağıyla katletti! Henüz 16 yaşındaydı...

Saruhanlı'da okul çatısında yangın

GÜZELLİK UZMANI SEDA MANDUZ 3. ŞUBESİNİ SİMAV’A AÇTI

Manisa'da 19 bin 376 sentetik hap ele geçirildi

Eski Muğla Milletvekili Ali Boğa kazada hayatını kaybetti

Smyrna Antik Kenti'nde kazılar sürüyor

Ege Üniversitesinden kuşakları buluşturan parkur

Göztepe - Fenerbahçe maçı öncesi İzmir’de trafik düzenlemesi

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

Hukukta yapay zeka dönemi

Manisa nüfusu hızla yaşlanıyor

Büyükşehir Saruhanlı'daki Şehit Kabirlerini yeniliyor

Hasar gören camiden malzeme düşmesi sonucu ölen adam toprağa verildi

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 1.06.2018 17:12:14 544 0

Tarih: 01.06.2018 17:12 Güncelleme: 01.06.2018 17:12
Haberi Sesli Oku
18.08.2025 09:18:00