Tarih: 23.09.2017 18:44

CHP´li Meclis Üyesi´nden Birlik Beraberlik Yemeği

Facebook Twitter Linked-in

?Sunar; Saruhanlı belediyesini kazacağız. Cumhuriyet Halk Partisinin bayrağını dikeceğiz.´

?Meclis Üyesi Bilgin; Saruhanlı belediyesine hedef koyarak çıktık.´

Manisa Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi Zeki Bilgin birlik ve beraberlik kahvaltısı düzenledi.

Uğur Mumcu parkında düzenlenen kahvaltıya, CHP Manisa İl Başkanı Halil Tokul, CHP Saruhanlı İlçe Başkanı Ayşe Sunar, ilçe yönetimi, kadın kolları, gençlik kolları, meclis üyeleri, partililer ve eski ilçe başkanları katıldı.

Kahvaltı programında konuşan CHP ilçe Başkanı Ayşe Sunar, ?Manisa Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyemiz Zeki Bilgin´in birlik ve beraberlik kahvaltısındayız. Bu bizim yerel seçimlerle ilgili startımız. Herkesin önünde söz veriyorum Saruhanlı belediyesini kazacağız. Cumhuriyet Halk Partisinin bayrağını dikeceğiz. Birlik ve beraberliğimiz daha da büyüyerek devam edecek. Mücadelemize her konuda sürdüreceğiz. Bütün katılanlara ve zeki Bilgin´e teşekkür ediyorum.?

Manisa Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyemiz Zeki Bilgin ise konuklarına hitaben yaptığı konuşmasında, ?Biz bugün burada ilçe başkanım, ilçe yönetimi, kadın kolları, gençlik kolları, meclis üyelerimiz ve eski ilçe başkanlarımız yani burada kanaat önderlerimiz ile birlikte tek vücut olduğumuzu göstermek için ve bugüne kadar görev yaptığımız için teşekkür anlamında bir kahvaltı düşündüm. Bu anlamda tabi ki Saruhanlı belediyesine hedef koyarak çıktık bu birlik ve beraberliğimizle. Bunu başaracağımızdan hiç şüphem yoktur.?




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —