Tarih: 20.02.2014 18:29

CHP'li 12 Milletvekili Saruhanlı'da

Facebook Twitter Linked-in

CHP`li 12 milletvekili, partilerinin Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özgür Özel ve İlçelerdeki Belediye Başkan adaylarının seçim çalışmalarına destek verdi.

CHP Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özgür Özel`e destek için farklı illerden CHP`li 12 milletvekili Manisa`ya geldi.

CHP Kocaeli milletvekilleri Haydar Akar ve Hilal Kaplan, Malatya milletvekili Veli Ağbaba, Manisa milletvekilleri Sakine Öz ve Hasan Ören, Mersin milletvekili Aykut Atıcı, Muğla milletvekili Nurettin Demir, İstanbul milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, İzmir milletvekilleri Alaattin Yüksel ve Mustafa Moroğlu, Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer ve Tunceli milletvekili Kamer Genç, partilerinin Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özel`e, seçim çalışmalarına katılarak destek verdi.

Manisa’da Salihli, Turgutlu ve kent merkezinde ki temaslarının ardından Saruhanlı’ya gelen Milletvekilleri burada araç konvoyu eşliğinde ilçe merkezini gezdi.

Büyükşehir adayı Özgür Özel ve CHP Saruhanlı Belediye Başkan adayı Muharrem Ekici, seçim otobüsünden ilçe halkını selamladı.

Özel burada yaptığı açıklamada verdikleri destekten dolayı Milletvekillerine teşekkür ederek, “Manisa`yı, sosyal demokratlar olarak, sosyal belediyecilikle nasıl yönetileceğini göstereceğiz. Artık Manisa`yı sosyal demokratlar hiç kaybetmeyecek. Milletvekillerimiz bugün Manisa`ya gelerek ilimize gösterdikleri ilgiyi kanıtlamış oldular” dedi.

CHP heyeti daha sonra seçim çalışması için Saruhanlı’ya bağlı Dilek ve Kumkuyucak beldesi ile Akhisar’a bağlı Sazoba ve Beyoba beldelerine hareket etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —