SARUHANLI - Cumhuriyet Halk Partisi Saruhanlı İlçe başkanlığı ve Kadın Kolları üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun Taksim´de okuduğu manifestoya destek için imza kampanyası başlattı.

Genel Merkez´den gelen talimat doğrultusunda başlatılan "Kemal Kılıçdaroğlu´nun açıkladığı Taksim Manifestosu´nu onaylıyorum" standı Cumhuriyet Halk Partisi Saruhanlı İlçe teşkilatının bulunduğu önünde açıldı.

CHP üyeleri tarafından başlatılan kampanya ile Taksim Manifestosu´nun halka duyurulması hedefleniyor. Kampanyaya Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ayşe Sunar, partililer destek verdi.

Manifestoya destek istediklerini vurgulayan CHP Saruhanlı İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Bilgin, "Bugün burada Kemal Kılıçdaroğlu´nun Taksim Manifestosunu imza kampanyasına açıyoruz. Halkımızdan Taksim Manifestosunu onaylamasını isteyeceğiz. Daha sonra bunları Ankara´ya göndereceğiz. Manifestoda hep birlikte ve her zaman ne darbe, ne dikta yaşasın tam demokrasi; manifestonun özeti de budur? dedi.

CHP´li Tur Yıldız Biçer imza kampanyasına destek istedi. Burada Konuşan CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, ?Kulanın Kurtuluş törenlerine katılmak için Saruhanlı ilçesinde bulunuyoruz. Bugün kadın kollarımızın Türkiye genelinde her yerde bütün iller ve ilçelerde eş zamanlı olarak başlattığı Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu´nun sivil ve askeri darbelerin hepsine hayır birinci sınıf demokrasi, ne dikta ne darbe demokrasiden yanayız konulu manifestosuna bütün vatandaşlarımızın imza atarak destek vermesi üzerine başlatılan bir imza kampanyasını başlatma üzere Saruhanlı´da açılan standımıza ziyaret ettik. Bütün Saruhanlı halkı demokrasiden yana, laiklikten yana, çağdaş ve demokrat bir Türkiye´den yana yüzü aydınlığa dönük, batıya dönük bütün vatandaşlarımızı bu imza kampanyasına destek vermeye davet ediyoruz? dedi.



EKREM BAŞKAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Asırlık borsa, yeni yüzyılın binasının temelini dualarla attı

Somaspor kötü gidişatı durdurmak istiyor

Odun ateşinde 50 yıllık gelenek

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Projesinde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kafede Bıçaklı Saldırı: Yaralı Cep Telefonunu Bırakmadı

Bu nasıl vicdansızlık! Doğurduğu bebeği çöpe attı

Menopoz bir son değil, yeni bir başlangıçtır

Manisa'da eğitim doğayla bütünleşti: Telefon yerine kitap, ekran yerine doğa

Devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Vali Özkan ve beraberindekilerden şehit ailesine anlamlı ziyaret

Enes Pınar bir ayda iki kez Balkanları fethetti

Seramiksan fabrikasında hırsızlık

Aile faciası: Oğlunu öldürdü, eşini ağır yaraladı

Kadın emeğiyle yerel kalkınma güçlendiriliyor

SMA'lı olarak doğdu, şimdi hasta bakıyor

Ege Üniversitesinin kültür ve sanat etkinlikleri göz doldurdu

Silahlı saldırıya uğrayan okul müdürünün tedavisi devam ediyor

Dünya 2.’si kadın kuaför Denizli’nin gururu oldu

Eski sistem anahtar tarihe karışıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 7.09.2016 13:00:57 1175 0
Tarih: 07.09.2016 13:00 Güncelleme: 07.09.2016 13:00
Haberi Sesli Oku