SARUHANLI - CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, "Bu referandumda çocuklarımızın, ülkemizin geleceğinin oylanacağını düşünerek o sandığa gitmemiz gerekiyor." dedi.

Köse, 16 Nisan´da ´Anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı sistemi´ için gerçekleştirilecek olan referandum çalışmaları kapsamında geldiği Saruhanlı´da, partisinin ilçe teşkilatını ziyaret ederek, kadınlarla bir araya geldi.

16 Nisan´da anayasa değişikliğine ilişkin halk oylamasında "Hayır" tercihinin nedenlerine değinen Köse, kadınlara çok iş düştüğünü belirterek, "Bu bir kişinin meselesi değildir, ülkenin, çocukların geleceğinin oylanması meselesidir. Kadınlara çok iş düşüyor. Bu mesele aslında memleket meselesidir. Getirilmek istenen, doğru bir sistem değildir." ifadesini kullandı.

Fatma Köse, "Bu sistemin kendisi sakat bir sistemdir. İstersen kendini ülkücü, demokrat, muhafazakâr tanımla, nasıl tanımlarsan tanımla ama çocuklarımızın, bu ülkenin geleceğinin oylanacağını düşünerek o sandığa gidilmesi gerektiğine inanıyorum. Bu nedenle ´hayır´ diyoruz. Bu referandumda çocuklarımızın, ülkemizin geleceğinin oylanacağını düşünerek o sandığa gitmemiz gerekiyor. Her şeyin en güzel anlatımı o sandığa gidip ´hayır´ diyebilmektir." diye konuştu.

Egemenliğin millete dayalı olduğunu, mutlak egemenliğin bir kişiye verilemeyeceğini herkese anlatmaları gerektiğine işaret eden Köse, cumhuriyete, demokrasiye, ülkenin geleceğine sahip çıkmanın "Hayır" demekten geçtiğini bildirdi.



Son Dakika: Gülistan Doku soruşturmasında kritik gelişme: Eski Vali tutuklandı

Topuklu Doktor" lakabıyla tanınan Dr. Nusret Bengüoğlu, son yolculuğuna uğurlandı

Saruhanlı’da Vefat…

Saruhanlı’ya Müjde: MYO Projesinde Çalışmalar Yeniden Başladı

Saruhanlı’da Vefat…

CHP’li Bekir Başevirgen: “Cumhurbaşkanını Korumanın Aylık Bedeli, 37 Bin 732 Emeklinin Maaşına Denk”

SARUHANLI BELEDİYESİ ESKİYENİ ATMAYIP YENİLİYOR: PARKLAR YENİDEN HAYAT BULUYOR

CHP Saruhanlı İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Geniş Katılımla Gerçekleştirildi

DEÜ’LÜ SPORCULARDAN BİSİKLETTE BÜYÜK BAŞARI

Komşular arasındaki gürültü kavgası kanlı bitti: 2 ölü

Saruhanlı Belediyesi'nin Ulaşım altyapı çalışmaları devam ediyor

Uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı

Otomobil kanala uçtu: 2 ölü, 5 yaralı

SARUHANLI’DAN ÇANAKKALE’YE ANLAMLI ZİYARET

Zeytin üreticilerine "Halkalı leke" uyarısı

Düğün Salonu Deposunda Şüpheli Ölüm: 47 Yaşındaki Adam Hayatını Kaybetti

Saruhanlı'da çiftçilere eğitim programı düzenlenecek

Turgutlu Belediyespor Sezonu 2’nci Tamamladı: Hedef Play-off Şampiyonluğu

SARUHANLI’DA CHP ÜYE EĞİTİMİ VE PARTİ PROGRAMI ANLATILDI

Sultanlar Ligi'nde şampiyon Vakıfbank oldu

Bağ evinde yangın: 1 ölü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 11.03.2017 17:53:30 0
Tarih: 11.03.2017 17:53 Güncelleme: 11.03.2017 17:53
Haberi Sesli Oku