Tarih: 28.01.2014 17:20

CHP İktidar Hamlesini Başlattı

Facebook Twitter Linked-in

CHP Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özgür Özel, yerel seçimlere yönelik Manisa’da ciddi bir hamle yaptıklarını, bunun bir iktidar yürüyüşü olduğunu belirtti.

Seçim çalışmaları kapsamında Saruhanlı’ya gelen Özel, CHP Saruhanlı Belediye Başkan adayı Muharrem Ekici ile birlikte pazaryerini dolaşarak esnafları ziyaret etti.

Özel, ilçedeki temasları sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada yaklaşık bir aydır yoğun bir tempo ile ilçelerde, köy ve beldelerde seçim çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Seçim bölgelerinde uzun süredir görmek istedikleri bir tabloyla karşı karşıya olduklarını dile getiren Özel şöyle konuştu:

“1 milyon seçmenin oy kullanacağı Manisa’da 400 binin altına düşen Ak Parti oyuna karşı alternatif olabilecek ikinci sırada ki 300 bini aşan CHP oylarıdır. 130 binlerde olan MHP oyunun artık bir alternatif olmadığı, seçimin CHP ile Ak Parti arasında geçeceği gözlemleniyor. Saruhanlı’da da farklı bir durum yok. Burada Belediye Ak Partili ama CHP’nin adayı Muharrem Ekici’nin pazaryeri ve sokaktaki görüntüsü belediyeye devralmaya doğru gidiyor.

Bizim ortak sloganımız, “Sorunları biliyoruz, çözmeye geliyoruz”. Ciddi bir koşu içindeyiz. Biz geçmişte DP’ye DYP’ye, ANAP’a, Adalet Partisi’ne ve hatta şu anki Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’den rahatsız MHP’lilerin ve Ak Partiye oy veren son beş yılda bundan rahatsız olan Ak Partililerin oylarına talip olarak Manisa’da ciddi bir hamle yapıyoruz. Bu hamle artık iktidar yürüyüşüdür.”

Özel, Saruhanlı’da DP İlçe Başkanlığını’da ziyaret ederek İlçe Başkanı Sabit Kocabaş ile bir süre sohbet etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —