SARUHANLI - Grup Başkan Vekili Özel, 1 Kasım 2015 Erken Genel Seçimleri çalışmaları kapsamında, partilileri tarafından Saruhanlı Sanayi Sitesinde düzenlenen ?Esnafla kahvaltı toplantısına? katıldı.

Özel, burada yaptığı konuşmada, ?Biz ne söylediysek hangi sıkıntıya dikkat çektiysek iktidar partisinin milletvekilleri yapacağız, edeceğiz, dediler sözler verdiler ama noktada verilen sözlerin hiç birinin tutmadığını görüyoruz. İndirimli krediden yaralanmayan yani TARSİM sigortası yaptırıp ta Ziraat bankasından indirimli kredi kullanmayanların borçlardan yararlanmasına dair izin verilmiyor. Daha önce söz verilmiş olan ertelemelerden biri yapılmış diğer ikisi duruyor.  Üretici TARSİM´den para alacak borcu bir yıl ertelenmiş daha dokuz ay var ödemeye sigorta parası geliyor. Parayı eline almadan borcuna mahsup ediyor. Yani çiftçinin yüzü gülmüyor, eli para tutmuyor eline gelecek az miktarda parada cebine girmeden banka el koyuyor. Bu da sanayide ki esnaf ve sanatkârımıza yansıyor.? Dedi.

Saruhanlı´da ki çiftçinin sorunlarını konuşmadan ve çözmeden esnafın sorunlarının da çözülmeyeceğini ifade eden Özel, şunları kaydetti; ?Eğer çiftçide para yoksa esnafta, sanatkârda da para yok. Ben geçen yıl Saruhanlı Sanayi Sitesine bir ziyaret gerçekleştirdi. Sanki asker yönetime el koymuş. Bazı dükkânlar kapalı, bazı dükkânlarda açık içinde insan yok. Bazı dükkânlarda da çay doldurulmuş masada kalmış ve insanlar ortadan kaybolmuş. Sonra öğrendik ki ovada don olmuş ve esnafımız araziye çıkmış. Bu demek oluyor ki çiftçinin derdi esnafın derdi, esnafın derdi çiftçinin derdi.?

Esnafın ve çiftçinin sorunlarıyla birebir ilgilendiklerini belirten Özel, 1 Kası 2015 Erken Genel Seçimlerinde partisine destek isteyerek buradan ayrıldı.

Şimdi CHP olarak bir seçmene daha gidiyoruz inşallah hayırlısı olur.



“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 20.10.2015 17:41:31 460 0

Tarih: 20.10.2015 17:41
Haberi Sesli Oku
28.06.2025 17:34:00