Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,16% 0,08
  • EURO

    38,11% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2913,97% -0,65
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64

CHP Başkan Adaylarını Seçti

CHP Başkan Adaylarını Seçti

MANİSA - CHP, Manisa merkezde yeni oluşturulan 2 ilçe belediye başkan adaylarını belirlemek amacıyla eğilim yoklaması yaptı.

CHP, Manisa merkezde yeni oluşturulan 2 ilçe belediye başkan adaylarını belirlemek amacıyla eğilim yoklaması yaptı.

CHP, Manisa merkezde yeni kurulan Yunus Emre ve Şehzadeler ilçeleri belediye başkan adayları belirlemek amacıyla eğilim yoklaması gerçekleştirdi.

Yunus Emre Belediye Başkan adaylığı için Hayal Düğün Salonu`nda, Şehzadeler Belediye Başkan adaylığı içinde Park Kafe`de düzenlenen eğilim yoklamasında, parti üyeleri kullandıkları gizli oylarla aday adayları arasında tercihlerini yaptı.

CHP İl Başkanı Cahit Kaplan, oylama sonuçlarına ilişkin yaptığı açıklamada, her 2 ilçede belediye başkan adaylarının belirlenmesi için örgüt iradesine başvurduklarını ve yapılan eğilim yoklamasının, demokrasi şöleni havasında geçtiğini ifade etti.

Yapılan eğilim oylaması sonucunda Yunus Emre ilçesinde, 4 belediye başkan aday adayı arasından Ali Arslan`ın 787 oy ile ilk sıra yer aldığını, Şehzadeler ilçesinde ise 3 aday adayı arasından 907 oy ile Semih Balaban birinci çıktığını bildiren Kaplan, şunları söyledi: 

"CHP bunu artık alışkanlık haline getirdi. Adaylarını belirlerken hangi düzeyde olursa olsun örgütünün kendi üyelerinin iradesine başvurmak suretiyle seçim süreci yürütüyor. Bundan sonra CHP, Manisa`da örnek partidir. Adaylarını belirlerken iki kişinin dudağının arasından çıkan bir adayı değil, bütün örgütün katılımıyla belirlenen aday adaylık sürecini işlettik. Hep birlikte omuz omuza adaylarımıza destek vereceğiz."



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor