Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10286,42%-0,75
  • DOLAR

    32,42% -0,45
  • EURO

    35,27% -0,58
  • GRAM ALTIN

    2434,77% -0,07
  • Ç. ALTIN

    3919,18% 0,37

CEYL´AN ERTEM ?SEZEN AKSU TRIBUTE? İLE YENİDEN SAHNEDE!

CEYL´AN ERTEM ?SEZEN AKSU TRIBUTE? İLE YENİDEN SAHNEDE!

MAGAZİN - Alternatif müziğin en özel kadın yorumcularından Ceyl´an Ertem, uzun bir aradan sonra, sevenlerinin yoğun isteği üzerine ?Sezen Aksu Tribute? projesi ile tekrar sahnede!

MAGAZİN - Alternatif müziğin en özel kadın yorumcularından Ceyl´an Ertem, uzun bir aradan  sonra, sevenlerinin yoğun isteği üzerine ?Sezen Aksu Tribute? projesi ile tekrar sahnede!

Sony Music etiketiyle yayımlanan ve tamamı yeniden yorumladığı şarkılardan oluşan ?YUH!? albümüyle büyük beğeni toplayan Ceyl´an Ertem, albüm konserlerine devam ederken, sevenlerine bir müjde veriyor.

            Daha önce gerçekleştirdiği Sezen Aksu Tribute sahnelerinde yorumladığı ve büyük beğeni toplayan Sezen Aksu´nun ?Son Bakış? parçasına da albümünde yer veren Ceyl´an Ertem, Sezen Aksu´nun hem henüz keşfedilmemiş, hem de dillerden düşmeyen birçok şarkısını kendine has yorumu ile dinleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor.

            Haziran ayında gerçekleşecek Sezen Aksu Tribute konserlerinde Ceyl´an Ertem´in ilk durağı 4 Haziran´da Atakent Hayal Kahvesi olacak. İstanbul´dan sonra rotasını Antalya´ya çevirecek olan sanatçı, 17 Haziran´da Tudors Arena´da sahne alacak. Başarılı yorumcu ve şarkı sözü yazarı Ceyl´an Ertem, 18 Haziran´da ise Mersin Hayal Kahvesi´de ki dinleyicilere Sezen Aksu şarkıları eşliğinde müzik ziyafeti yaşatacak.

            Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Sezen Aksu Tribute konserlerinde kapanışı Bursa´da yapacak olan sanatçı, 24 Haziran akşamı Bursa Hayal Kahvesi´nde en özel repertuarıyla dinleyiciyle buluşacak!



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor