MANİSA/KIRKAĞAÇ - MASKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde başarılı bir şekilde işletilen Kırkağaç Atıksu Arıtma Tesisinin ‘Çevre İzin Belgesi’ yenilendi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde başarılı bir şekilde işlettiği atıksu arıtma tesisleriyle gelecek nesillere daha sağlıklı bir çevre bırakmak için çalışıyor. Atıksuların insana ve doğaya verdiği zararın önüne geçen tesisler ile ilgili atıksu mevzuatında belirtilen kriterlere uygun olarak hizmet veren MASKİ, vatandaş sağlığı için kritik öneme sahip bir görevi yerine getiriyor. Bu kapsamda başarılı bir şekilde işletilen Kırkağaç Atıksu Arıtma Tesisinin çevre izin belgesi de 5 yıllığına yenilendi. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan incelemelerin ardından yenilenen Çevre İzin Belgesi ile tesislerin başarılı bir şekilde işletildiği bir kez daha tescillendi.

“Çalışmalar özveriyle devam ediyor”

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün gelecek nesillere daha sağlıklı ve yaşanılabilir bir Manisa bırakma hedefi doğrultusunda il genelinde 19 atıksu arıtma tesisini başarılı bir şekilde işlettiklerini vurguladı. Çevik, “İl genelinde işlettiğimiz atıksu arıtma tesisleri ile hem çevre kirliliğinin önüne geçiyor hem de vatandaşlarımızın sağlığını koruyoruz. Atıksu Arıtma Dairesi Başkanlığımızın tüm tesislerimizde olduğu gibi çevreye duyarlılığı, iş sağlığı ve güvenliği konularındaki hassasiyeti ve özverili çalışmaları sayesinde Kırkağaç Atıksu Arıtma Tesisimizin de çevre izin belgesi yenilendi” diye konuştu.



Saruhanlı’dan tayini çıkan Hâkim ve Savcılara Veda Yemeği

Yangından geriye gözyaşı kaldı

Başkan Balaban, orman yangınlarına dikkat çekti

Yangında öncü araç, yaralıya uçan İHA

Çukurbağ Spor Tesisi'ne merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismi verildi

Keneyi yakmak isterken ormanı yaktı

Muhammed Yakut hayatını kaybetti: Cinayet mi ecel mi?

Bakan Yumaklı: "Yangınların 6’sı halen aktif, Akhisar’da tek noktaya yoğunlaştık"

“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 5.04.2022 06:49:00 1087 0

Tarih: 05.04.2022 06:49
Haberi Sesli Oku
2.07.2025 13:30:00