Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10400,48%-0,77
  • DOLAR

    32,23% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2408,44% -0,66
  • Ç. ALTIN

    3892,16% 0,21

Çevre Yolu Bayramda Açılacak

Çevre Yolu Bayramda Açılacak

MANİSA - Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, yapımı devam eden Manisa Çevre Yolu'nun bazı bölümlerinin bayramda trafiğe açılacağını söyledi.

ÇEVRE YOLU BAYRAMDA AÇILIYOR

 

MANİSA - Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, yapımı devam eden Manisa Çevre Yolu'nun bazı bölümlerinin bayramda trafiğe açılacağını söyledi.

 

Daşöz, Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ve Manisa Emniyet Müdürü Yunus Çetin ile birlikte yapımı devam eden çevre yolunda incelemede bulundu.

 

İncelemelerinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Daşöz, yolun trafik yoğunluğu açısından kritik noktalarının Kurban Bayramı'nda trafiğe açılacağı müjdesini verdi.

 

Gediz Köprüsü mevkine büyük Köprülü kavşak yapılması gerektiğini ve istimlak çalışmalarıyla birlikte bu kavşağın yapımının 1 yıldan fazla sürmesinin hesap edildiğini ifade eden Daşöz, "Bu süre zarfında, şehir içi trafiğini rahatlatmak adına bu bölgeye ışıklı kavşak ile geçici çözüm üretiyoruz. Karayolları ekimleri gece gündüz çalışarak trafiğin yoğun olduğu kritik noktaları bayrama yetiştirecekler" dedi.

 

Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ise kavşağın Manisa-Turgutlu yolu kapsamında taahhüde bağlandığını, kamulaştırma ile ilgili çalışmaların tamamlanmasının ardından yolun yapımına başlanacağını söyledi.

 

Vali Daşöz, daha sonra beraberindekilerle birlikte Manisa-İzmir yolunun Manisa kent çıkışında heyelan tehlikesi olan bölgedeki çalışmaları yerinde inceledi.

 

Haber Merkezi



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor