Anahtar Kelimeler: CEVDET BAĞCA’ MUHTEŞEM KONSER

TURGUTLU - Turgutlu Belediyesi tarafından düzenlenen Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenlikleri dolu dolu geçmeye devam ediyor. Şenlikler kapsamında ünlü ses sanatçısı Cevdet Bağca Turgutlulular ile buluştu. Cevdet Bağca, seslendirdiği eserler ile müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı’nda düzenlenen konserde  konuşma yapan ve şiir okuyan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ünlü şair  Nazım Hikmet’ten seslendirdiği  ‘Davet’ isimli şiirinde hemşerilerine bu memleket bizim, bu cennet bizim mesajını verdi.

Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenlikleri Turgutlu’da hız kesmeden kutlanmaya devam ediyor. Şenlikler kapsamında ilk olarak saat 14.00’da Eski Belediye binası bahçesinde  yazar ve  şairler; Bekir Yurdakul, Murat Şahin ve Aydın Şimşek okuyucularıyla buluşarak kitaplarını imzaladı. Ardından  15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı’nda saat 21:00’da muhteşem bir konser gerçekleşti. Turgutlulular tarafından çok sevilen  ünlü ses sanatçısı Cevdet Bağca, konserinde seslendirdiği eserler ile seyircileri mest ederken seyircilerden bol bol alkış aldı. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, ‘’Sevgili dostlarım, üç gecedir buradayız. İlk gecemizde Fettah Can vardı, ondan sonraki üçüncü gecemiz. Bugün burada Kasabanın çocukları var. Onlar gönüllerinin güzelliklerini sahneye yansıttılar. Bizlere dolu dolu geceler yaşattılar. Ve Cevdet hocam, hepinizin önünde saygıyla eğiliyorum. Ekip arkadaşlarıyla birlikte bizlerden hiçbir ücret talep etmediler. Sizlerle buluşmak, Kasaba’ya şenlik getirmek istediler. Bu gece bizleri çok mutlu etti. Ben bir kez daha gösterdikleri bu güzel davranış için kendilerine teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız’’ dedi ve çeşitli hediyeler sundu. 

Ünlü sanatçı Cevdet Bağca,Belediye Başkanı Çetin Akın’ın hediye olarak takdim ettiği Cevdet Bağca adına Orman Vakfına 10 adet fidan bağışı sertifikasına istinaden söz alarak; ‘’gösterdiğiniz bütün duyarlılığı kocaman alkışlıyorum. Türkiye’deki bütün çevre sorunlarını Hasankeyf’e de, Dersim’e baraj yapılmasına karşı da, Kaz Dağları için de göstermenizi temenni ediyorum. Dostlukla, sevgiyle katkınız ve emeğiniz için çok teşekkür ederim. Temennim ve isteğim; inatla, tekrar tekrar gittiğim her kentte söylüyorum: ‘kocaman bir kardeş sofrası yaratın’ şeklinde teşekkürlerini sundu.



NURİYE MAHALLESİ’NDE ASKER COŞKUSU: GENÇLER VATANİ GÖREVİNE UĞURLANDI

Saruhanlı Deve Güreşine Hazırlanıyor

Saruhanlı’da Satılık Verimli Zeytinlik: 210 Ağaç, Gölet ve Takas İmkânı

Manisa Sağlık Camiasının Acı Kaybı: Dr. Cengiz Aksoy Hayatını Kaybetti

Kayıp dağcıdan haber alınamıyor

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

BAYRAM SABAHI ACIYA DÖNDÜ: 26 YAŞINDAKİ GENÇ SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ

DÜNYA TUZA DİKKAT HAFTASI: SAĞLIĞINIZ İÇİN TUZU AZALTIN

SARUHANLI KAYMAKAMI MURATACAR'dan ANLAMLI BAYRAM ZİYARETLERİ

SARUHANLI’DA BAYRAMLAŞMA GELENEĞİ SÜRÜYOR: PROTOKOL TEK YÜREK OLDU

Katliam gibi kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı’da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. Yılı Törenle Anıldı

Salihli’de Motosiklet Kazası: 70 Yaşındaki Sürücü Hayatını Kaybetti

Saruhanlı'da kız futbol takımı kuruldu

Saruhanlı'da soğuk hava bağlara zarar verdi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Magazin 3.09.2019 16:03:00 0
Tarih: 03.09.2019 16:03 Güncelleme: 03.09.2019 16:03
Haberi Sesli Oku