SAĞLIK - Uzun saatler süren operasyonlarda kalan doktor ve hemşirelerin aydınlatmada yaşadığı sorunlara çözüm ´Simeon´dan geldi.

Doktor ve hemşirelerin operasyonlarda uzun süre kalmasıyla aydınlatmada yaşadığı sorunlara çözüm ´Simeon´dan geldi. Operasyonlarda kullanılan aydınlatmanın vaka esnasında gözü yormaması, istenilen şekilde odaklanması, başlıklar altında ısının olmaması, ışığın sağladığı aydınlanmanın kalitesi, uzun saatler süren operasyonlarda sürekli aynı değerlerde ışık sağlaması doktorlar ve hemşireler için operasyonun rahat ve konforlu geçmesini sağlayan önemli etkenlerden olduğunu söyleyen ´ACENDIS´ Ürün Müdürü Erkan Dursun, ?Alman teknolojisi ´Simeon´un medikal ve cerrahi aydınlatma lambalarının ısı oluşturmadan, istenen düzeyde aydınlatma ve odaklanma avantajı ile artık operasyonlar daha rahat ve konforlu olduğunu söyledi.

´Simeon LED´ lambaların başlıkları çok hafif, hareket kabiliyeti yüksek, istenilen pozisyonu kolaylıkla alınabilindiğini söyleyen Dursun, ?Gölgelenmenin olmaması ve vakayı izlerken göz yormaması, odaklanma ve görüş açısının netliği kullanıcılar için çok önemli. Operasyon alanında ışık gücü kaybı yaşanmıyor, böylece operasyon alanı maksimum düzeyde aydınlatılıyor. Başlıkların altında uzun saatler süren vakalarda dahi ısınma ve etkileri görülmüyor? dedi.

Erkan Dursun, ´Simeon LED´ lambalarını kullanan doktorlar ve ameliyathane hemşirelerinden gelen geri bildirimlerde, lambanın, özellikle ısı etkisinin olmaması, odaklanma ve görüş netliği, ayarlanabilir odak özelliği, manevra kabiliyeti, operasyon alanını maksimum düzeyde gölgesiz bir şekilde aydınlatması, dikişsiz, pürüzsüz yüzeyi ile kolay temizlenebilmesinin tercih sebeplerinin başında geldiğini belirterek ´Simeon´ ürünlerine yönelik detaylı bilgi almak için, www.acendis.com.tr adreslerinden bilgi alınabileceğini söyledi. 



Saruhanlı'da vefat...

Muay-Thai İller Arası Turnuva Açılışı

Cinayet zanlısı mağarada yakalandı

Çorum’da milyonluk vurgun! Detaylar şok etti

Şüpheli ölüm! Genç kadın tatil cennetinde ölü bulundu

Doktor ile emekli öğretmenin mesai kavgası karakolda bitti

Cinsel saldırı suçundan aranan şüpheli yakalandı

Alaşehir’de kurtuluş coşkusu açılışlar ve konserle taçlanıyor

MASKİ’de öncelik iş sağlığı ve güvenliği

Başkan Balaban zabıtayı unutmadı

İşyerinde sentetik ecza hapı ele geçirildi

Şampiyonlar Alaşehir'de alkışlarla karşılandı

Belirti vermeyen kanserden erken teşhis sayesinde kurtuldular

Zincir marketlerdeki kırtasiye ürünleriyle ilgili skandal iddia!

Bıçaklı kavga cinayetle sonuçlandı!

Feci kazada iki araç hurdaya döndü! 3 kişi yaşamını yitirdi

Alaşehir’de kurtuluş coşkusu açılışlar ve konserle taçlanıyor

Zincir marketlerdeki kırtasiye ürünleriyle ilgili skandal iddia!

Belediye, Kandilde helva dağıttı

Başkan Balaban'dan İstanbul'a kayyum atanmasına tepki

Başkan Aras: "Saldırının İngiltere bağlantılı olduğunu öğrendik"

Vali Akbıyık'tan Başkan Aras'a destek ziyareti: "Saldırganlar en kısa sürede yakalanacak"

Salihli'de adli yıl törenle açıldı

Saruhanlı’da Zafetr Bayramı Coşkusu

SSVD Vakfı personeli grev başlattı

Manisalı muhtarlar taleplerini MASKİ'ye iletti

Milli mücadelenin şehri Demirci'de 'Kurtuluş Festivali' başladı

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur: "Deniz suyunu arıtarak kullanıma sunsunlar"

Barajlar boşaldı, bidonlar doldu

Manisa'da Geçici Koruyucu Aile Modeli tanıtıldı

Vatandaşların Çerçioğlu’na öfkesi sürüyor: Koltuklar bomboş kaldı

MAFOD'tan 19 Ağustos'a özel fotoğraf gösterimi

Alaşehir Belediyesi personeline Didim’de ücretsiz tatil

Manisa'nın 'Yangın Riskini Azaltma Planı' Türkiye'ye örnek olabilir

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Saglik 1.09.2015 19:34:57 375 0

Tarih: 01.09.2015 19:34 Güncelleme: 01.09.2015 19:34
Haberi Sesli Oku
5.09.2025 19:11:00