Saruhanlı İlçesinde, Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Sosyal Altyapıyı Güçlendirme ve Eğitim Merkezi (SAGEM) projesi kapsamında düzenlenen gezilerde çekilen fotoğraflarla sergi açıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Sertan Demirel, gazetecilere yaptığı açıklamada kurumlarınca yürütülen SAGEM projesi kapsamında kurslar ve etkinliklerin yanı sıra gezi programları düzenlediklerini belirtti.

Bu kapsamda ilçedeki öğrencilere yönelik Türkiye’nin tarihi, kültürel ve turistik bölgelerine geziler düzenlediklerini dile getiren Demirel, geziye katılan öğrencilerin bu yerlerde çektikleri fotoğrafları derleyip sergi açtıklarını kaydetti.

Projenin uygulandığı bir yıllık süre içinde 20’ye yakın gezi düzenlediklerini, her geziye ortalama 50 öğrencinin katıldığını ifade eden Demirel, şöyle konuştu:

“Yaklaşık bin öğrenciyi ülkemizin güzellikleriyle dikkat çeken bölgelerine götürdük. Öğrencilerimiz gittikleri yerlerin, tarihi, kültürel değerlerini tanıdı, doğal güzelliklerini görme fırsatı buldu. Geziye katılan öğrencilerimizin birçoğu yanlarında götürdükleri fotoğraf makineleriyle bu güzelliklerin fotoğrafını çekti. Bizlerde çekilen bu fotoğrafları derleyip bir sergi açtık. Öğrencilerimiz bu manada hem memleketi gezmiş, hem de bir sanat faaliyeti icra etmiş oldu.”

Demirel, Belediye Kültür Merkezi’nde gösterime sunulan serginin bir hafta süreyle izlenime açık kalacağını, dileyen herkesin sergiyi gezebileceğini söyledi.



Motosiklet kazasında ölü sayısı 2'ye çıktı

Yolcu minibüsü devrildi: 7 yaralı

Kavga değil adeta meydan muharebesi: Taş, sopa ve silah kullanıldı, 1 kişi yaralandı

Yılbaşı öncesi kaçak içki operasyonu

Park halindeki otomobil küle döndü

Alkolün etkisi ile araçta sızdı, vatandaşlar hayatından endişe etti

Kaybolan çocuk için arama çalışmaları başlatıldı

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Şehzadeler Belediyesi’nden Başkan Gülşah Durbay’ın Sağlık Durumuna İlişkin Açıklama

Saruhanlı Belediyesi’nden Kırsal Yollara Dokunuş

Turgutlu Belediyespor Takımları Bu Hafta İç Sahada

Vali Özkan, TEKNOFEST’te Dereceye Giren MCBÜ Takımlarını Misafir Etti

MCBÜ mühendislikte Avrupa Ligine adını yazdırdı

Gördes’te yem yüklü tır devrildi: 1 yaralı

MCBÜ’de 300 öğrenciden "Karsu - Zaman" işaret dili performansı

MCBÜ'den Mesleki Eğitim Zirvesi'ne önemli katkı

Köprübaşı'nda kış çileği 200 TL'den alıcı buluyor

Ahşap evde çıkan yangında 85 yaşındaki kadın hayatını kaybetti

Karavanda çıkan yangın ormana sıçradı

Bir kadın ormanlık alanda darbedildi

Motosiklet ile traktör çarpıştı: 1 ölü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
12.03.2014 17:51:52 507 0
Tarih: 12.03.2014 17:51 Güncelleme: 12.03.2014 17:51
Haberi Sesli Oku