Tarih: 25.09.2013 17:23

CBÜ Tıp Fakültesi`nde Eğitim Dönemi Açılışı

Facebook Twitter Linked-in

CBÜ Tıp Fakültesi`nin 2013 2014 eğitim dönemi açılışı yapıldı.

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Rektörü Prof.Dr. Mehmet Pakdemirli, hedeflerinin geleceğin doktorlarını en iyi şekilde yetiştirmek olduğunu söyledi.

CBÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi`nde gerçekleştirilen Tıp Fakültesi 2013-2014 eğitim eğitim dönemi açılış töreninde konuşan Rektör Prof.Dr. Mehmet Pakdemirli, öğrencilerin bilimsel araştırmalar yapan, iletişim becerileri yüksek, etik değerlere sahip hekimler olarak yetişeceklerine inandığını kaydetti.

CBÜ Tıp Fakültesi Hastanesi`nin 600 yatak kapasitesinin bulunduğunu, bölgenin en güçlü ve hizmet kalitesi yüksek hastanes olma yolunda çalışmalar yürüttüklerini belirten Rektör Pakdemirli, "Hedefimiz, geleceğin doktorlarını en iyi şekilde yetiştirmektir. Üniversitemiz Tıp Fakültesini kazanan öğrencilerimizi kutluyor, tüm öğrencilerimize ve öğretim üyelerimize mutlu, huzurlu ve başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından, yeni öğrencilerin beyaz önlüklerini giymeleri ile tören sona erdi.

Törene CBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süheyla Sürücüoğlu, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Var, Dekan Yardımcıları ile öğretim üyeleri, öğrenciler ve öğrencilerin aileleri katıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —