ASAYIŞ - Manisa´da tek katlı bir evin çatısında bulunan depoda çıkan yangında dumanlara uyanan ev sahibi canını zor kurtardı.

Çatı katındaki depoda elektrik tesisatının olmadığını söyleyen ev sahibi Muzaffer Binici, evinin kundaklandığını öne sürerek savcılığa suç duyurusunda bulunacağını belirtti.

Manisa´nın Yunusemre ilçesi 50. Yıl Mahallesi 6105 nolu sokakta tek katlı evinde yalnız yaşayan 59 yaşındaki Muzaffer Binici, bu sabaha karşı 03.00 sıralarında yoğun bir dumana uyandığını ve evinin çatısında bulunan deponun yandığını fark ettiğini anlattı. Yangına ilk müdahaleyi musluğa bağladığı hortumla kendisi yapan Binici´nin feryatları üzerine uyanan mahalle sakinleri durumu itfaiyeye bildirdi. İtfaiyenin anında müdahalesi ile yangın eve sıçramadan söndürüldü.

Yangın çıkan çatı katındaki depoda herhangi bir elektrik tesisatının bulunmadığını kaydeden Binici, kundaklamadan şüphelendiğini ve savcılığa suç duyurusunda bulunacağını belirtti.

Yangında canını zor kurtardığını kaydeden Binici, "Saat 03.00 sıralarında bir duman isi hissettim aşağıda. Koltukta uzanıyordum. Salona çıktım baktım ki ışık vuruyor, kapıyı açtım baktım çatı katındaki depo alevler içinde. Hortumu bağladım tuttum, bağırdım millet geldi, itfaiye çağırdı ama iş işten geçti. Bunu kasten yaptılar. Zaten savcılıkta da dosyam var. Bu iş kastendir. Görsem şu şahıs yaptı derim ama görmedim. Çıktım bir baktım ki her taraf alev. Ateş tutuşmuş gidiyor. Elektrik tesisatı da yok. Hortumu bağladım bağırdım, konu komşu çıktı geldi Allah razı olsun, telefon ettiler, itfaiye geldi. Zaten burada elektrik yok. Kasten yapıldığı belli. Yarın itfaiyeden raporu alıp, polise bildireceğim oradan da savcı beye gideceğim" dedi.



Yolcu minibüsü devrildi: 13 yaralı

Yağışlı hava kazayı beraberinde getirdi

Salihli'de kamyonet devrildi: 1 ölü, 1 yaralı

Seyir halindeki minibüsün üstüne ağaç devrildi

Otomobilin çarptığı çocuk yaralandı

Tarlada ölü olarak bulundu

İş kazası: 1 ölü

Üniversiteli genç kız arkadaşının evinde ölü bulundu

Şehit ateşi Muğla'ya düştü

Apartman dairesinde yangın: 5 kişi kurtarıldı

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı’da Vefat…

SARUHANLI ESKİ BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ BİGİN’DEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM: “PARTİ EMEKÇİLERİ NEREDE?”

Yavuz Ağıralioğlu Manisa’ya geliyor

Ege Üniversitesinin endemik tür cenneti: Botanik Bahçesi

Saruhanlı'da vefat...

Bebeğini havalandırma boşluğuna atan anne tutuklandı

Okul müdürü otizmli öğrenciyi merdivenlerden itti

10 Kasım Atatürk'ü Anma Doğa Yürüyüşü

HALK EĞİTİMİ KURUMLARI ARASI MUAYTHAİ ŞAMPİYONASI SARUHANLı EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 15.10.2018 06:13:01 742 0
Tarih: 15.10.2018 06:13 Güncelleme: 15.10.2018 06:13
Haberi Sesli Oku